"DROGKERESKEDELEM" címkével ellátott hírek
Több kilogramm drogot foglaltak le a rendőrök egy kábítószer-kereskedelemmel gyanúsított bűnbandánál - közölte a rendőrség pénteken honlapján.
A gyanú szerint új pszichoaktív anyagnak minősülő szert árusított az a két ember, akiknek előzetes letartóztatását ügyészi indítványra elrendelte a Szegedi Járásbíróság nyomozási bírája - tájékoztatta a Csongrád Megyei Főügyészség szóvivője hétfőn az MTI-t.
Vádat emeltek egy húsz emberből álló kábítószer-kereskedő bűnszervezet tagjai ellen, akik egy VIII. kerületi társasházban tároltak és árultak drogot - tájékoztatta a fővárosi főügyész kedden az MTI-t.
Kábítószer-kereskedőket fogtak el a rendőrök Csongrád megyében, a tiszaszigeti nő és két fia az interneten árulta a drogot és az új pszichoaktív szernek minősülő anyagot - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.
Előzetes letartóztatásba került egy férfi, aki drogot árult Szikszón és környékén. A gyanúsítottnál olyan fényképeket, szelfiket találtak, amelyeket magáról és a méretes kannabisz növényekről készített.
Velük tovább nőtt azoknak a halálra ítélteknek a sora Vietnamban, akiken az injekcióba töltendő méreganyag híján nem tudják végrehajtani az ítéletet.
Évente mintegy 10 százalékkal növekszik a drogfogyasztás Sanghajban, a város pedig a kábítószerek kereskedelmének mind fontosabb központjává válik - kongatták meg a vészharangot a városi hatóságok.
Csaknem nyolc tonna marihuánát foglalt el a kolumbiai rendőrség, s keddi közlése szerint a drog feltehetően a Kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erők (FARC) nevű lázadócsoporté volt.
Napjainkban egyre nagyobb port kavar a drogfogyasztás, drogkereskedelem. Szinte nem telik el úgy nap, hogy ne hallanánk drogcsempészek elfogásáról, drogot fogyasztott emberek előállításáról. Békés megye is érintett ez ügyben.
Egy 24 éves salgótarjáni férfit és 19 éves élettársát fogták el a rendőrök kábítószer-kereskedelem miatt, a bíróság elrendelte előzetes letartóztatásukat - közölte a Nógrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese hétfőn.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft