"DROGLABOR" címkével ellátott hírek
Délkelet-Európa legnagyobb droglaborjára csapott le a rendőrség pénteken, és lefoglalt 2,5 millió euró értékű drogot, valamint hat embert letartóztatott - közölte a macedón közszolgálati televízió (MRT) a honlapján.
A Hódmezővásárhelyen elfogott drogdíler üzemeltette a labort és terítette a kábítószert.
Droglabort számoltak fel a rendőrök Mórahalmon, a bérelt lakásban a gyanú szerint szintetikus kábítószert gyártott egy negyvenéves férfi – tájékoztatta a Csongrád Megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szombaton az MTI-t.
Új pszichoaktív szereket gyártó laborokat derített fel a rendőrség, a "gyorsító" tablettákat és a cigarettabetétnek való anyagot a fővárosban és Siófokon terítették - közölte a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda nemzetközi bűnözés elleni főosztályának vezetője hétfőn Budapesten.
A házkutatás során kábítószert, illetve drog előállításához és porciózásához szükséges eszközöket találtak a rendőrök Csepelen.
Csaknem négy tonna kokaint foglalt le Kolumbiában a hadsereg, amely a művelet során egyúttal felfedezte a Kolumbiai Forradalmi Fegyveres Erők (FARC) legnagyobb droggyártó laboratóriumát.
Illegális droglabort számoltak fel a rendőrök egy Nyíregyházához közeli tanyán - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei főkapitányság szóvivőhelyettese.