"DROGTESZT" címkével ellátott hírek
Egyre több munkahely követeli meg, hogy vizeletmintát adjanak le a dolgozók drogteszt miatt.
Ellenőrzést tartott a rendőrség egy orosházi vendéglátóhelyen. Az ott szórakozók közül a rendőrök egy nőt és hat férfit állítottak elő kábítószerrel kapcsolatos bűncselekmény gyanúja miatt.
Tisztában van azzal, hogy mekkora károkat okozott a kajak-kenu sportágnak, és egy életen át szégyellni fogja magát Kucsera Gábor, akinek pozitív lett a július közepén elvégzett drogtesztje.
A Blikk úgy tudja, hogy pozitív lett a drogtesztje a kajakos Csipes Tamarának és Dombvári Bencének, és emiatt felfüggesztették válogatottbeli tagságukat.
A Fidesz általános drogtesztet szeretne bevezetni a veszélyeztetett korosztályba tartozó gyermekeknél, a politikusoknál és az újságíróknál, de a gyermekek esetében ezt csak szülői beleegyezéssel lehetne elvégezni - közölte Rogán Antal, a Fidesz frakcióvezetője szerdán újságírókkal.
A Fidesz-frakció hétfői ülésén foglalkozik Kocsis Máté (Fidesz-KDNP) VIII. kerületi polgármester azon javaslatával, amely a 12-18 év közöttieknek, a választott politikusoknak és az újságíróknak évenként kötelező drogtesztet írna elő - közölte Tuzson Bence, a kormánypárti képviselőcsoport szóvivője szombati budapesti sajtótájékoztatóján.
Lazáry Viktor szerint nem lesz sikeres az MSZP lejárató kampánya. "Soha nem fogyasztottam kábítószert, és nem tántorítanak el az ilyen vádaskodások, mindaddig tovább végzem a munkámat, ameddig a választók bizalmát élvezem - közölte a fideszes.
Kábítószerrel bukott le egy ukrán férfi a barabás-mezőkaszonyi határállomáson - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-vel.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft