"DUGÓ" címkével ellátott hírek
Nem, nem Budapest az.
A kínai miniszterelnök látogatása és a Kína-Kelet-Közép-Európa csúcstalálkozó miatt forgalomkorlátozásokra kell számítani Budapest több pontján már vasárnap.
Az új közlekedési rendszerrel töredékére csökken a várakozási idő, gyorsul a forgalom.
Békéscsabán közlekedni aránylag kiszámítható, A-ból B-be eljutni szinte mindig ugyanannyi idő. De.
Szinte teljesen lebénult hétfőn a közúti közlekedés Párizsban az ENSZ 21. klímakonferenciája miatt, amely rendkívül szigorú biztonsági intézkedések közepette délelőtt kezdődik meg a francia fővárostól északra található Le Bourget-ban.
Hétkilométeres dugó alakult ki az M0-s autóút M1-es autópálya felé vezető oldalán Érd környékén, ahol burkolatjavítás miatt előre bejelentett sávlezárása került sor péntek reggel. Aki teheti, kerüljön - tájékoztatta a Magyar Közút Nonprofit Zrt. kommunikációs osztályának vezetője az MTI-t.
Két személyautó ütközött össze az M0-s autóút M5-ös autópálya felé vezető oldalán a 17-es kilométernél hétfő délelőtt, a baleset miatt több kilométeres kocsisor torlódott fel - közölte az Útinform a honlapján.
A beszámolók szerint az emberek már második napja várakoznak, sokuknál kifogyóban az étel és az üzemanyag. Száz kilométeres dugó alakult ki a havazás miatt az ukrajnai Lviv (Lemberg) és Rovno között - közölte hétfőn az Ötös Csatorna tévéállomás.
Hatalmas mennyiségű hó esett csütörtökre virradó éjjel Szlovákiában, s a hatóságok felszólították a lakosságot, hogy lehetőleg tömegközlekedési eszközöket vegyen igénybe.
Kísérleti jelleggel új forgalomtechnikai megoldást vezetett be a Magyar Közút Nonprofit Zrt. a 11-es főút M0-ás csomópontjának körforgalmánál.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés