"DULAKODÁS" címkével ellátott hírek
A bíróság elrendelte a péntek esti veszprémi halálos dulakodás gyanúsítottjának letartóztatását, a férfi beismerő vallomást tett - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője az MTI-vel hétfőn.
Dulakodás közben meghalt egy férfi egy veszprémi szórakozóhelyen - közölte a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság ügyeletes szóvivője szombaton az MTI-vel.
Három fiatal szólalkozott össze Körösladányban, a Petőfi utcában. A tettlegességig fajult vita közben ketten megsérültek.
A játékosok mellett a kispadon helyet foglalók is részt vettek abban a dulakodásban, amely a Ferencváros és a fehérorosz Dnipro Mogilev felkészülési labdarúgó-mérkőzésén alakult ki vasárnap este a törökországi Belekben.
Vádat emelt az ügyészség az ellen a férfi ellen, aki több gyógyszertárat rabolt ki fegyverrel, és amikor a legutóbbi rablásnál tetten érték, dulakodott az intézkedő rendőrrel.
Rátámadt a mentősökre a fővárosban vasárnap egy részeg férfi, akit detoxikálóba akartak szállítani, a mentőautó sofőrje nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett - tájékoztatott Győrfi Pál, az OMSZ szóvivője.
Gáz riasztópisztolyból lövés is eldördült, amikor egy kiskunhalasi étteremben mintegy ötvenen összedulakodtak hétfőn délután - közölte az MTI-vel a rendőrség.
Négy késszúrással súlyosan megsebesítette volt párjának jelenlegi barátját egy férfi péntek este Szegeden.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft