"E-MAIL" címkével ellátott hírek
Az e-mailek védelméhez nem elég az erős jelszó, több biztonsági elemre is szükség van ahhoz, hogy az elektronikus levelek ne kerüljenek illetéktelen kezekbe, ilyen például az a végponttól végpontig terjedő megoldás, amikor az üzenetet titkosítják a küldőnél még mielőtt az eljutna a hálózatra, majd a fogadó gépe dekódolja - hívta fel a figyelmet a keddi nemzetközi biztonságos internet nap (Safer Internet Day - SID) alkalmából az ESET IT-biztonsági vállalat.
Fenyegető üzenetet kapott hétfőn számos iskola Németországban - jelentette a Mitteldeutscher Rundfunk (MDR) regionális közszolgálati médiatársaság.
Hillary Clinton, a demokraták elnökjelöltje helyi idő szerint pénteken egy washingtoni sajtótájékoztatón azt mondta, nem hazudott a nyilvánosság előtt az email-botrány ügyében. A volt külügyminiszter ugyanakkor elismerte, nem volt helyes magánszerverről lebonyolítani a hivatalos külügyi levelezését.
Két hét múlva minden felhasználója levelezési címét megszünteti a Facebook.
Új módszerrel törik fel az e-mail fiókokat, egyre több esetben fordul elő, hogy az adathalászok a levelező rendszerek jelszó-helyreállítási funkciójának segítségével tudnak hozzáférni a felhasználók levelezéséhez - hívta fel a figyelmet a Symantec amerikai kiberbiztonsági vállalat.
Vasárnap reggelre a Magyar Telekomnál 15 ezer postafiók működött megbízhatóan a mintegy 300 ezer T-Home és T-email fiókból, a péntek óta tartó hibát ugyanis még nem tudta teljes körűen helyreállítani a cég - derül ki a távközlési vállalat vasárnapi közleményéből.
Ők ezeket a biztonsági intézkedéseket használják kommunikációjuk – e-mailjeik, azonnali üzeneteik, okostelefonjuk és internetezésük – védelmében.
A konzervatív csoportokkal szemben indított vizsgálatra vonatkozó, eltűnt belső elektronikus levelezésről faggatták pénteki képviselőházi meghallgatásán republikánus honatyák John Koskinent, az amerikai adóhivatal (IRS) vezetőjét.
Egy új honlapon keresztül közvetlenül küldhetnek e-mailt az alattvalók Szaúd-Arábia királyának - számolt be róla pénteken a BBC News.
Habár szinte minden amerikai újságíró használja a közösségi médiát, döntő többségük továbbra is jobbára e-mailben szerez sztoriötleteket - derült ki a Vocus marketingcég csütörtökön közzétett felméréséből.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft