"EB" címkével ellátott hírek
A szombati zárónapon érdekelt hat magyar közül egyik sem jutott be a délutáni programba a tel-avivi cselgáncs Európa-bajnokságon.
Nagy Péter a szakítás után összetettben is bronzérmes lett a férfiak vasárnapi plusz 105 kilogrammos versenyében a bukaresti súlyemelő Európa-bajnokságon. Lökésben negyedikként zárt.
Magát Krisztina aranyérmet nyert szakításban a nők vasárnapi plusz 90 kilogrammos versenyében a bukaresti súlyemelő Európa-bajnokságon.
Pénteken a társházigazda azeriek ellen kezd, majd a lengyelekkel és a németekkel mérkőzik a hétvégén a magyar női röplabda-válogatott az Európa-bajnokságon, amelyen hatalmas fegyvertény lenne, ha továbbjutna csoportjából.
Szerdán még mindig a keddi diadal hatása alatt volt Ivkovics Sztojan, a férfi kosárlabda Európa-bajnokság legjobb 16 csapata közé jutott magyar válogatott szövetségi kapitánya.
Egy magyar vitorlás, a Peecasso nyerte az Asso99 hajóosztály Európa-bajnokságát a Garda-tavon.
Kilenc érmet szereztek a magyarok a belgrádi utánpótlás kajak-kenu Európa-bajnokság első döntős napján.
A magyar férfi kézilabda-válogatott többek között az olimpiai bajnok dánokkal került azonos csoportba a januári, horvátországi Európa-bajnokság pénteki sorsolásán.
A negyedik helyen végzett a magyar női tőrválogatott a grúziai vívó Európa-bajnokságon.
Csütörtökön biztossá válhat a magyar férfi kézilabda-válogatott továbbjutása az Európa-bajnoki selejtezőcsoportból.