"EDZŐ" címkével ellátott hírek
Alig másfél hónappal szerződtetése után távozott Andreas Wagner, a Szolnoki Olaj férfi kosárlabdacsapatának vezetőedzője.
Interneten molesztált fiatalkorú lányokat egy ötvenes éveiben járó kajakedző - a Blikk értesülései szerint.
Egy harmincas éveiben járó nő arról mesélt, hogy egykori edzője rendszeresen molesztálta a margitszigeti Sportuszodában, majd meg is erőszakolta.
Az éppen kedden hatvanéves Széles Sándor munkába állt, s arra készül, hogy tevékenységével hozzásegítse leghíresebb tanítványát, Gyurta Dánielt a 200 méteres mellúszás olimpiai bajnoki címének megvédéséhez.
Hét év közös munka után szakít eddigi edzőjével, Somlai Bélával Szilágyi Áron olimpiai bajnok kardvívó.
Csábi Józsefet nevezték ki vasárnap a labdarúgó NB I-ben 12. Budapest Honvéd vezetőedzőjének.
Elhunyt Medovarszki János, a Békéscsabai Atlétikai Club edzője, sportvezetője. Sportolóként, edzőként, sportvezetőként számtalan sikert ért el, szakmájában elismerést vívott ki.
Békéscsabaiakhoz, Békés megyeiekhez és minden szándékú, segítőkész emberhez szól a felhívás: adjanak vért, hogy meggyógyulhasson Medovarszki János edző.
A spanyolok és a bosnyákok elleni, szeptemberi Európa-bajnoki selejtezőkön a korábbi 24-szeres válogatott játékos, Dajka László vezeti - megbízott edzőként - a magyar U21-es labdarúgó-válogatottat.
A Western and Atlantic Railroad cég által 1836-ban megépített vasútvonalának egyik végállomása Chattanooga (Tenessee), a másik Terminus (Georgia) volt. Terminust 1843-ban Marthasville-re keresztelték, a település 1845-ben kapta meg végleges, ma is használt nevét, s lett Atlanta. 151 évvel később, 1996--ban a város felkerült a világ sportjának aranyoldalaira, mert elnyerte a nyári olimpia rendezésének jogát.