"EGÉSZSÉGES" címkével ellátott hírek
Donald Trump amerikai elnök nem tart diétát, de makkegészséges - olvasható a Fehér Ház orvosai által péntek este kiadott közleményben.
A Gyomaendrődi Nemzetközi Sajt- és Túrófesztivált, a ma már országosan ismert tavaszi gasztronómiai attrakciót immár 15. alkalommal rendezik meg a gyomaendrődi lokálpatrióták az önkormányzat és más szponzorok támogatásával, a Gyomaendrődi Üdültetési Szövetség Turisztikai Egyesület fő szervezésében. Szombaton, Gyomaendrődön Erdős Norbert kormánymegbízott nyitotta meg hivatalosan ezt a neves gasztronómiai eseményt.
Öt Szolnok megyei településen ötezer ember jut majd tisztább, egészségesebb ivóvízhez az Új Széchenyi Terv keretében elindult ivóvízminőség-javító program keretében - jelentette be Veres Nándor, az egyik érintett helység, Nagykörű polgármestere a projekt pénteki nyitó rendezvényén.
Pénteken és szombaton öt áruház kezdi meg - a görögdinnye és a paprika után - az almakampányt, az akció legfontosabb célja a hazai almapiac erősítése és az alma, különösen a szabolcsi alma hírnevének újjáélesztése - közölte a Vidékfejlesztési Minisztérium (VM).
Mindenkit, még az orvosokat is megdöbbenti a két és fél éves kisfiú élni akarása, aki fél aggyal született.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft