"EGÉSZSÉGFEJLESZTÉS" címkével ellátott hírek
2017. november közepén magyar és külföldi egészségügyi szakemberekből álló küldöttség érkezett Portugáliából, Nagy-Britanniából, Hollandiából, Belgiumból, valamint Magyarországról az Állami Egészségügyi Ellátó Központból és a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Menedzserképző Központból a Sarkadi Kistérségi Járóbeteg Szakellátó Központban működő Egészségfejlesztési Irodába (EFI-be). A "HELIUM" projekt lényege, hogy az öt ország képviselői felkutassák, megismertessék egymással az újszerű, innovatív technikákat, módszereket.
5. alkalommal hirdették meg a Budapest Bank Békéscsabáért Programot, amelyben civil szervezetek pályázhattak támogatásért, amelyet egészségfejlesztési és környezetvédelmi projektek megvalósításához használhatnak fel.
A Klebelsberg Intézményfenntartó Központ (KLIK) és az Országos Egészségfejlesztési Intézet (OEFI) konzorciuma valósítja meg a Teljes körű Iskolai Egészségfejlesztés (TIE) TÁMOP 6.1.2.A-14/1 azonosító számú projektet, amelynek alprogramjában 6 békéscsabai általános iskola is részt vesz a Békéscsabai Tankerület illetékességi területén 2015-ben.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft