"EGÉSZSÉGNAP" címkével ellátott hírek
Egészéségnapot rendeztek május 12-én Mezőkovácsházán, a Kalocsa Róza Művelődési Központban. Az Egészségfejlesztési Iroda (EFI) által szervezett rendezvényen a látogatók hét állomás közül választhattak.
Június 20-án a rendezték meg a Tiszta Forrás Családi és Egészségnapot a Vasutas Művelődési Házban. A Márai Lovagrend által szervezett napon a test és a lélek egészsége került a középpontba előadások, mérések és tanácsadások segítségével.
Első alkalommal rendeztek egészségnapot a Penza Lakótelepi Óvodában Békéscsabán április elsején. Az egészség, az egészséges életmód egyébként is kiemelt figyelmet kap az intézményben, fontos feladatának tartja az óvoda nevelőtestülete, hogy már egészen óvodáskorban kialakuljon a gyerekekben az egészségtudatosság és ennek fontossága.
Természet közeli iskola – ez a címe annak a programnak, amit az Erzsébethelyi Általános Iskola Rózsa utcai intézményegységében szerveztek pénteken. A gyerekek az egészséges táplálkozással, az egészséges életmóddal, az egészség- és környezetvédelemmel ismerkedtek.
Lányok, fogjatok össze és dobjátok el a cigit, ne gyújtsatok rá - bíztatta az asztal körül álldogáló és igazán érdeklődő tinédzsereket egy egészségügyi szakember a hódmezővásárhelyi fürdőben, ahol az általános iskolások számára tartottak kedden sport- és egészségnapot az Egészséges Vásárhelyért Program keretében.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft