"EGÉSZSÉGÜGY" címkével ellátott hírek
A következő években több száz milliárd forintot fordítanak a budapesti és Pest megyei kórházfejlesztésekre - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára hétfőn a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
A Demokratikus Koalíció arra kéri Balog Zoltánt, az emberi erőforrások miniszterét, hogy az egészségügyben uralkodó állapotok miatt mondjon le posztjáról.
Nyolc év békéscsabai orvostalanság után a Budapestre való visszaköltözésemet egy laborvizsgálattal ünnepeltem. Abszurtisztán, 2017.
Az LMP szerint Magyarország megújulásához megújuló egészségügyre van szükség, ehhez jövőre 300 milliárd forintot csoportosítanának át.
Szükséges lenne kiterjeszteni a védőnőkre is az egészségügyi bértábla hatályát - mondta Csordás Ágnes, a Magyar Védőnők Egyesületének elnöke az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.
Európa valamennyi országát ugyan azok az egészségügyi gondok nyomasztják. A részletekben azonban dermesztő különbségek vannak.
A Fidesz szerint a Jobbik megint csak a levegőbe beszél, ugyanis a szocialistákkal együtt nem szavazta meg, hogy az egészségügy többletforrásokat kapjon.
A Jobbik az egészségügyre szánt források növelését sürgeti.
Az egészségügyben egyelőre nem vezetik be az úgynevezett kancellári rendszert, a területért felelős államtitkár hétfőn újságíróknak azt mondta, az erről szóló döntést elhalasztják 2018 áprilisa utánra.
Romániában meghatározatlan időre általános sztrájkba léptek hétfőn az egészségügyben dolgozók, miután a postások is felfüggesztették a munkát.