"EGÉSZSÉGÜGY" címkével ellátott hírek
Az LMP szerint Magyarország megújulásához megújuló egészségügyre van szükség, ehhez jövőre 300 milliárd forintot csoportosítanának át.
Szükséges lenne kiterjeszteni a védőnőkre is az egészségügyi bértábla hatályát - mondta Csordás Ágnes, a Magyar Védőnők Egyesületének elnöke az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.
Európa valamennyi országát ugyan azok az egészségügyi gondok nyomasztják. A részletekben azonban dermesztő különbségek vannak.
A Fidesz szerint a Jobbik megint csak a levegőbe beszél, ugyanis a szocialistákkal együtt nem szavazta meg, hogy az egészségügy többletforrásokat kapjon.
A Jobbik az egészségügyre szánt források növelését sürgeti.
Az egészségügyben egyelőre nem vezetik be az úgynevezett kancellári rendszert, a területért felelős államtitkár hétfőn újságíróknak azt mondta, az erről szóló döntést elhalasztják 2018 áprilisa utánra.
Romániában meghatározatlan időre általános sztrájkba léptek hétfőn az egészségügyben dolgozók, miután a postások is felfüggesztették a munkát.
Az egészségügyben dolgozók bére az elkövetkező években több ütemben emelkedik - mondta az egészségügyért felelős államtitkár az MTI-nek.
A Jobbik elkerülhetetlennek tartja, hogy rendszerváltás legyen az egészségügyben az adósság halmozódásának megállítása érdekében.
A Semmelweis Nap apropóján beszélgettünk Dr. Pikó Eszter Pro Urbe díjas háziorvossal, aki Füzesgyarmaton született, s ide 1982-ben jött vissza dolgozni.