"EGÉSZSÉGÜGY" címkével ellátott hírek
A héten tovább folytatódtak a sztrájktárgyalások az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi) Egészségügyért Felelős Államtitkársága, valamint az ágazati reprezentatív szakszervezetek és stratégiai partnereik között - tájékoztatta az Emmi pénteken az MTI-t.
A Független Egészségügyi Szervezet kész sztrájkolni jövő év elején, ha addig nem lesz érzékelhető béremelés.
A következő években több száz milliárd forintot fordítanak a budapesti és Pest megyei kórházfejlesztésekre - mondta az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára hétfőn a Kossuth Rádió 180 perc című műsorában.
A Demokratikus Koalíció arra kéri Balog Zoltánt, az emberi erőforrások miniszterét, hogy az egészségügyben uralkodó állapotok miatt mondjon le posztjáról.
Nyolc év békéscsabai orvostalanság után a Budapestre való visszaköltözésemet egy laborvizsgálattal ünnepeltem. Abszurtisztán, 2017.
Az LMP szerint Magyarország megújulásához megújuló egészségügyre van szükség, ehhez jövőre 300 milliárd forintot csoportosítanának át.
Szükséges lenne kiterjeszteni a védőnőkre is az egészségügyi bértábla hatályát - mondta Csordás Ágnes, a Magyar Védőnők Egyesületének elnöke az M1 aktuális csatorna hétfő reggeli műsorában.
Európa valamennyi országát ugyan azok az egészségügyi gondok nyomasztják. A részletekben azonban dermesztő különbségek vannak.
A Fidesz szerint a Jobbik megint csak a levegőbe beszél, ugyanis a szocialistákkal együtt nem szavazta meg, hogy az egészségügy többletforrásokat kapjon.
A Jobbik az egészségügyre szánt források növelését sürgeti.