"EGYIPTOM" címkével ellátott hírek
Oroszország mintegy 2 milliárd dollárért húsznál több Szu-35-ös típusú multifunkcionális nehéz harci gépet ad el Egyiptomnak - közölte hétfőn a Kommerszant című orosz gazdasági napilap.
Élesen bírálta kedden Recep Tayyip Erdogan török elnök az Európai Uniót, amiért vasárnap és hétfőn Egyiptomban tanácskozott az Arab Ligával.
Terrorizmus vádjával őrizetbe vettek szerdán Milánóban egy 22 éves egyiptomi férfit, aki egyebek között azt hirdette közösségi oldalán, hogy "készen áll a harcra".
A szerencsétlenség csütörtökön történt a Vörös-tenger partján fekvő Marsza Alamban – írta az echo.cz cseh hírportál szombaton a prágai külügyminisztériumra hivatkozva.
Egyiptom megnyitotta az átkelőt Rafahban, a Gázai övezet határán, a szerda éjjel kezdődött ramadán, muzulmán böjti hónap idejére - jelentette a The Times of Israel című angol nyelvű izraeli honlap pénteken.
Az első hírek szerint tíz, más források szerint tizenkét halottja a Nílus deltavidékén történt szerdai vonatbalesetnek.
Ismét tudósok ereszkednek le Tutanhamon nyughelyére. Egy olasz kutatócsoport a napokban kezdte meg a legendás egyiptomi fáraó luxori sírjában rejlő kamrák felkutatását.
A 33 éves nő egyiptomi barátjának vitt ki nagy mennyiségű fájdalomcsillapítót és nagyon megjárta. Három évet kapott és Kairó egyik hírhedt börtönébe vitték.
Izrael egyiptomi határán lelőttek egy izraeli drogcsempészt - jelentette a Jediót Ahronót című újság honlapja, a ynet hétfőn.
Az elítéltek katonákat gyilkoltak meg 2013-ban a Sínai-félszigeten.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft