"EGYÜTTES" címkével ellátott hírek
A horror punk műfajának alapzenekara, a Misfits 1983-ban oszlott fel, de most a közelmúltban elhunyt popsztárok hatására újra egyesítik erejüket.
Hónapok óta pletykálják, hogy Axl Rose és Slash kibékülésével visszatérhet a klasszikus felállású Guns N Roses, és most újabb jelek mutatnak erre.
Harmincegy együttes indul az idei Kodály Zoltán Magyar Kórusversenyen, amelyet immáron hetedik alkalommal rendeznek meg november 20. és 22. között a Budai Ciszterci Szent Imre Gimnáziumban - közölte a Magyar Kórusok, Zenekarok és Népzenei Együttesek Szövetsége (KÓTA) az MTI-vel.
A Europe lesz a sztárfellépő az idei alsóörsi Open Road Festen, amelyen a svéd rockzenekar június 13-án ad koncertet.
Bár a múzeuman kedden megnyílik a nagyközönség előtt Stockholmban, az ABBA együttes nem fog újra összeállni még egyetlen koncert erejéig sem.
Hatalmas visszhangot keltett és szerteágazó vitához vezetett a japán sajtóban és az interneten, hogy a szigetország legnépszerűbb popcsapatának egyik tagja kopaszra borotválta fejét, vezeklésül azért, mert a banda szabályait megszegve randevúzott egy fiúval.
Megtörték a hosszú hallgatást: új dallal jelentkezik január végén a 2005-ben felbomlott együttes.
Keith Richard, a Rolling Stones tagja néhány poénnal tűzdelte meg jubileumi színpadra lépésüket.
A legendás brit rockegyüttes, a Staus Quo, amely mintegy harminc éve nem játszott együtt színpadon, a hét végén bejelentette, hogy újra összeáll a jövő évben egy nagy-britanniai koncertsorozatra.
Kártérítési perek indulhatnak a Pussy Riot orosz punkegyüttes tagjai ellen - közölte hétfőn annak a novoszibirszki asszonynak az ügyvédje, aki keresetet nyújtott be egy moszkvai bíróságon.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft