"EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁS" címkével ellátott hírek
Együttműködési megállapodás született szerda délelőtt a Békés Megyei Kormányhivatal és a VOSZ Békés Megyei Szervezete között, a békéscsabai Arcanum Hotelben.
A Békés Megyei Kormányhivatal és a Kodolányi János Főiskola között csütörtökön együttműködési megállapodás született, az oktatási intézmény orosházi centrumában.
Együttműködési szerződést kötött a Békéscsabai Jókai Színház és a Békéscsabai Szakképzési Centrum (BSzC) szerda délután, a Művész Kávéházban.
A Gyomaendrődi Közös Önkormányzati Hivatal Dísztermében 2017. április 5-én ünnepélyes keretek között került sor a TOP-5.1.2-15-BS1-2016-00004 „Helyi foglalkoztatási együttműködések a Gyomaendrődi Járás”-ban elnevezésű projekt keretében, a paktumszervezet együttműködési megállapodásának aláírására.
Együttműködési megállapodást írt alá a Békés Megyei Kormányhivatal és a Magyar Nemzeti Hungarikumok és Értékek Szövetsége képviseletében – Gajda Róbert megyei kormánymegbízott és dr. Pesti Imre országgyűlési képviselő, a szövetség elnöke pénteken a kormányhivatal Tomcsányi teremében.
A Nyitott bíróság program keretében hét jó nevű fővárosi középiskolával írt alá együttműködési megállapodást Fazekas Sándor, a Fővárosi Törvényszék elnöke. A közös munka célja, hogy bemutassák a diákoknak a bíróságok munkáját, segítsék a pályaválasztást és szélesítsék a jogi műveltséget - közölte a törvényszék szerdán az MTI-vel.
Az Együtt – a Korszakváltók Pártja, a Magyar Szocialista Párt, a Demokratikus Koalíció és a Magyar Liberális Párt békéscsabai vezetői pénteken mutatták be polgármesterjelöltjüket és tudatták, kik azok, akik egyéni önkormányzazi képviselőjelöltként indulnak az őszi választáson. Mindemellett egy együttműködési megállapodást is aláírtak.
A kutatás-fejlesztés és az innováció eredményeinek az állami intézményrendszerben történő hasznosításáról együttműködési megállapodást kötött a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. (MNV) és a Nemzeti Innovációs Hivatal (NIH) - közölte a két szervezet csütörtökön az MTI-vel.
Együttműködési megállapodást írt alá a Budapesti Értéktőzsde (BÉT) és a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara (NAK) pénteken a magyar agrárgazdaság és a magyar árupiac fejlesztésének elősegítése érdekében. Ez alkalomból ünnepélyes csengetéssel nyitotta meg a kereskedést Katona Zsolt, a BÉT vezérigazgatója és Győrffy Balázs, a NAK elnöke.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft