"ÉHSÉGSZTRÁJK" címkével ellátott hírek
További két, előzetes letartóztatásban lévő katalán függetlenségi politikus kezdett éhségsztrájkba kedden, mert ügyében igazságtalannak és diszkriminatívnak tartja az alkotmánybíróság eljárását.
P. László attól retteg, hogy vegyszerekkel mérgezik, ezért nem eszik.
Éhségsztrájkba kezdett mintegy ezerkétszáz, izraeli börtönökben biztonsági megfontolásokból fogva tartott palesztin rab - jelentette az izraeli közszolgálati rádió hétfőn.
Éhségsztrájkba kezdtek bevándorlók a békéscsabai zárt befogadó központban - hangzott el az M1 aktuális csatorna hétfői műsorában.
Véget vetettek éhségsztrájkjuknak a szerb-magyar határ közelében, Horgosnál tiltakozó migránsok - mondta el a közmédia helyszíni tudósítója pénteken az MTI-nek. A Belgrádból gyalog Horgosra vonult migránsok hat napja próbálták elérni, hogy Magyarország megnyissa előttük a határt.
Éhségsztrájkot kezdtek szerdán több romániai börtönben a fogva tartási körülményekkel elégedetlen rabok, és kisebb rendbontások is történtek.
Csaknem kilencven napja folytatja éhségsztrájkját egy palesztin újságíró - írta hétfőn a The Times of Israel című angol nyelvű újság honlapja. Az újság szerint az elmúlt harmincöt évben még senki nem folytatott olyan hosszú ideig éhségsztrájkot, mint a palesztin Mohammed al-Kík.
Az orosz vizsgálati fogságban ülő Nagyija Szavcsenko ukrán pilótanő részben feladta éhségsztrájkját, hajlandó húslevest fogyasztani - közölte Mihail Fedotov, az orosz államfő mellett működő Emberi Jogi Tanács elnöke az Interfax hírügynökséggel.
Éhségsztrájkot folytat az Oroszországban fogva tartott ukrán pilótanő - tájékoztatott Nagyija Szavcsenko ügyvédje hétfőn.
Egyiptomban több tucat ember követi a hatvanhat éhségsztrájkoló fogoly példáját, akiket szerintük politikai meggyőződésük miatt zártak el a külvilágtól.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft