"EJTŐERNYŐS" címkével ellátott hírek
Kényszerleszállást kellett végrehajtania kedd reggel egy siklóernyősnek Óbudán - mondta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-nek.
A lett rendőrség nagy bosszúságára ismét leugrott egy rigai toronyépületről az a rejtélyes ejtőernyős, aki évről évre szilveszter közeledtével hajtja végre akcióját.
Újabb ejtőernyős szenvedett balesetet Kaposújlakon - közölte a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap az MTI-vel.
A varsói rendőrség a lakosság segítségét kérte annak a négy fiatalembernek az elfogásához, akik katolikus papnak öltözve vakmerő ejtőernyős ugrást, úgynevezett bázisugrást hajtottak végre a lengyel főváros központjában álló emblematikus felhőkarcoló, a Kultúra és Tudomány Palotája tetejéről.
A Moszkva-barát szakadárok tüzérsége ukrán deszantos katonákra nyitott tüzet, miután ledobták őket Luhanszk megyében. Felmerül a gyanú, hogy a lázadók előre tudhatták, hol és mikor érnek földet ez ejtőernyősök, vagyis elárulták őket - jelentette vasárnapra virradóra az UNIAN ukrán hírügynökség.
Virágba borult az ég Oroszországban: 101 ejtőernyős nő kapaszkodott össze szabadesés közben - még ernyőik kinyitása előtt - virággá, ami új orosz csúcs.
A nyugdíjas vadászpilóta feleségének ajánlotta 244. ejtőernyős ugrását, 55. házassági évfordulójukon.
Életét vesztette ejtőernyős ugrás közben egy 46 esztendős szentendrei férfi vasárnap délután Szegeden - tájékoztatott a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó