"ÉKSZER" címkével ellátott hírek
Nagyméretű, 5,7 karátos brillgyűrű mellett nagy értékű zafír- és gyöngyékszereket, valamint változatos asztali ezüsttárgyakat is kínál a BÁV karácsonyi aukciója, amelyet december 4-én és 5-én tartanak Budapesten a MOM Kulturális Központban.
Több jelzés érkezett a Gazdasági Versenyhivatalhoz (GVH) az Ékszer Tv című műsor miatt, ezért a hatóság versenyfelügyeleti eljárást indított az üzemeltető Emporia Style Kft.-vel szemben, mert valószínűsíthető, hogy a műsor értékesítési módszerei sértették a fogyasztókkal szembeni tisztességtelen kereskedelmi gyakorlat tilalmát - közölte a GVH pénteken az MTI-vel.
Megdőlt a magyarországi aukción valaha legdrágábban eladott ékszer rekordja, egy nagyméretű briliánsokkal ékített nyakéket és egy gyűrűt összesen 32,4 millió forintért adtak el a BÁV május 15-i 72. Művészeti aukciójának első napján - közölte az MTI-vel a BÁV szerdán.
Hollywood aranykorának legnagyobb ékszerszállítója hagyatékából árvereznek el számos darabot ősszel Los Angelesben - jelentette be a Juliens aukciósház csütörtökön.
Körülbelül kétezer darab ékszer volt egy százkilós amerikai csomagban, amit a NAV pénzügyőrei foglaltak le Ferihegyen. Az ügyben eljárást indítottak.
Az auschwitzi múzeum kurátorai a gyűjtemény karbantartása közben figyeltek fel arra, hogy az egyik bádogbögre duplafenekű, és ékszereket rejt magában.
A világ aranypiacát mérséklődő kereslet, stagnáló kínálat és az előző évinél alacsonyabb átlagár jellemezte az idei első háromnegyed évben - mondta Juhász Gergely, az árupiaci befektetésekkel foglalkozó Conclude Befektetési Zrt. vezérigazgatója az Arany Világtanács jelentése alapján az MTI-nek.
Azon a reggelen nagyon nehezen kelt fel. Mintha beleragasztották volna az ágyba, sehogyan sem akart felkelni. Sőt! Amikor megmozdult, olyan éles fájdalmat érzett a derekában, hogy azt hitte, menten leszakad. Nagy nehezen felült, de felállni már nem bírt, mert a mozdulat miatt derekába beállt fájdalmat nem bírta elviselni.
Gyöngy-ékszerek láthatók a Békéscsabai Ipartestület egyik termében. Zalai Erika gyöngy-ékszer készítő adta „kölcsön” munkáinak egy részét, hogy mások is láthassák, egy marék gyöngyből milyen csodák fűzhetők.
Számos különlegességet felvonultató, csaknem háromszáz tételből álló ékszerkollekció és mintegy kétszáz ezüsttárgy szerepel a BÁV kétnapos karácsonyi aukcióján december 10-én és 11-én Budapesten.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft