"ÉKSZER" címkével ellátott hírek
Megdőlt a magyarországi aukción valaha legdrágábban eladott ékszer rekordja, egy nagyméretű briliánsokkal ékített nyakéket és egy gyűrűt összesen 32,4 millió forintért adtak el a BÁV május 15-i 72. Művészeti aukciójának első napján - közölte az MTI-vel a BÁV szerdán.
Hollywood aranykorának legnagyobb ékszerszállítója hagyatékából árvereznek el számos darabot ősszel Los Angelesben - jelentette be a Juliens aukciósház csütörtökön.
Körülbelül kétezer darab ékszer volt egy százkilós amerikai csomagban, amit a NAV pénzügyőrei foglaltak le Ferihegyen. Az ügyben eljárást indítottak.
Az auschwitzi múzeum kurátorai a gyűjtemény karbantartása közben figyeltek fel arra, hogy az egyik bádogbögre duplafenekű, és ékszereket rejt magában.
A világ aranypiacát mérséklődő kereslet, stagnáló kínálat és az előző évinél alacsonyabb átlagár jellemezte az idei első háromnegyed évben - mondta Juhász Gergely, az árupiaci befektetésekkel foglalkozó Conclude Befektetési Zrt. vezérigazgatója az Arany Világtanács jelentése alapján az MTI-nek.
Azon a reggelen nagyon nehezen kelt fel. Mintha beleragasztották volna az ágyba, sehogyan sem akart felkelni. Sőt! Amikor megmozdult, olyan éles fájdalmat érzett a derekában, hogy azt hitte, menten leszakad. Nagy nehezen felült, de felállni már nem bírt, mert a mozdulat miatt derekába beállt fájdalmat nem bírta elviselni.
Gyöngy-ékszerek láthatók a Békéscsabai Ipartestület egyik termében. Zalai Erika gyöngy-ékszer készítő adta „kölcsön” munkáinak egy részét, hogy mások is láthassák, egy marék gyöngyből milyen csodák fűzhetők.
Számos különlegességet felvonultató, csaknem háromszáz tételből álló ékszerkollekció és mintegy kétszáz ezüsttárgy szerepel a BÁV kétnapos karácsonyi aukcióján december 10-én és 11-én Budapesten.
Justin Bieber drága ékszereiből egynéhánynak lába kélt. Barátait vádolja a lopással - írja a hirado.hu.
Igaz szerelemnek indult, büntetőeljárás lett a vége két fiatal tavaly év végi egymásra találásának. A karácsonyi ünnepeket a fiatalok együtt töltötték a lány szüleinek pusztaszeri házában, ahonnan Cs. Zsolt több százezer forint értékben vitt el arany és ezüst ékszereket. A 27 éves fiatalember zálogházba adta a lopott dolgokat.