"ELALUDT" címkével ellátott hírek
Kifosztással gyanúsít a rendőrség egy nőt, mert Gyulán, a Kossuth téren, az egyik padon alvó ismerősétől elvette a mobiltelefonját.
Elaludt Nadine Labaki libanoni rendezőnő Capharnaüm című filmjének főszereplője, a 14 éves Zain Al Rafeea a 71. cannes-i filmfesztiválon a mű pénteken tartott sajtótájékoztatóján. A hivatalos versenyprogramban hatalmas sikerrel bemutatott alkotás gyerekszereplője láthatóan nagyon elfáradt a körülötte napok óta tartó felhajtásban.
Garázdaság miatt intézkedtek a rendőrök tegnap, 15 óra körül Orosházán.
A nyomozás elsődleges adatai szerint a sofőr elaludhatott a volánnál, emiatt következhetett be vasárnap hajnalban az északkelet-spanyolországi Tarragona közelében az a súlyos buszbaleset, amelyben 13 külföldi egyetemista vesztette életét, és 44-en megsérültek, köztük egy magyar diák is könnyebben - jelentette a spanyol sajtó hétfőn.
Tömegszerencsétlenséget előidéző közúti baleset gondatlan okozása miatt indított eljárást az éjjel az M1-es autópályán balesetet szenvedett busz macedón sofőrje ellen a Győri Rendőrkapitányság. Sajtóreferensük nem kommentálta az MTI helyszínről származó értesülését, hogy a férfi elaludt a volánnál.
Legalább 33 ember halt meg egy súlyos buszbalesetben pénteken Nigéria délnyugati részén. A szerencsétlenség Ogun államban történt.
Tűzoltók szabadítottak ki egy nőt egy áruházból Nagy-Britanniában, miután elaludt a vécén.
Átaludta egy francia utas repülőgépe párizsi landolást, és ezért visszavitték őt indulási helyére, a pakisztáni Lahore-ba.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft