"ELEK" címkével ellátott hírek
Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök tegnap, 15 óra 45 perc körül, Békéscsabán, a Vörösmarty utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda.
Eleken pedig egy eltűnt fiatalt találtak meg a rendőrök. Békés megyében, tegnap személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.
Megfenyegette és a bevételt követelte az eladótól egy fiatal fiú Eleken, egy dohányboltban. A rendőrök egy órán belül elfogták és őrizetbe vették a gyanúsítottat.
Kerékpárt lopott egy román férfi Békés megyéből. A biciklivel Budapestre indult, de Kardosnál elfogták a rendőrök. A Gyulai Rendőrkapitányság az ügy vizsgálatát befejezte.
Egy fogyatékos emberek és pszichoszociális betegek számára épülő eleki lakóotthon alapkőletételével kezdetét vette a kislétszámú szociális intézmények kialakításának második köre - jelentette be a szociális ügyekért és társadalmi felzárkózásért felelős államtitkár pénteken a Békés megyei településen.
Életét vesztette egy ember egy, a Békés megyei Eleken éjszaka kigyulladt családi házban - írja a katasztrofavedelem.hu.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft