"ELEKTROMOS AUTÓ" címkével ellátott hírek
Egy-egy parkolóban akár 4 autót is lehet majd egyszerre tölteni.
Japán fejlesztő cég közreműködésével elektromos autót készül gyártani 2023-tól Katar a Qatar Tribune lap hétfői beszámolója szerint.
Augusztus végével átmenetileg lezárul, de októberben egyszerűsített feltételekkel újranyílik az elektromos járművek megvásárlását támogató népszerű pályázati lehetőség, amelynek részleteit később teszik közzé - közölte az Innovációs és Technológiai Minisztérium (ITM) kedden az MTI-vel.
Kevesebb dokumentumot kellene bemutatni az elektromos autók támogatási kérelménél.
A magyar autósok negyede nyitott az elektromos autó vásárlásra; a szakértői becslések szerint az év végére már 5000 felett lehet az elektromos autók száma Magyarországon - közölte az Ipsos az MTI-hez csütörtökön eljuttatott közleményében, amelyet legfrissebb felméréséről adott ki.
Rövidesen Magyarországon is gyártanak elektromos járműveket, ám a profilváltás a beszállítók nagy részét hátrányosan érintheti.
Kiemelkedő sikereket ért el az elektromos és hibrid autók eladásában a BMW Magyarországon és globálisan is - közölte Massimiliano Di Silvestre, a BMW Magyarország ügyvezető igazgatója.
A Ford 2022-re 40 darab elektromos és hibrid autóval akar előállni, mik mindegyike a meglévő, népszerű autók átalakítását jelenti.
A támogatásoknak köszönhetően a forgalomba helyezett új autóknak tavaly már több mint a fele elektromos vagy hibrid jármű volt Norvégiában az OFV autóipari üzleti tanácsadó vállalat adatai szerint.
Henrik Fisker csapata nemrég egy újfajta akkumulátorra adott be szabadalmat, ami jóval nagyobb hatótávra és sokkal gyorsabb töltésre képes, mint bármelyik mai modell.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó