"ELEKTROMOSSÁG" címkével ellátott hírek
Ír tudósok felfedezték, hogy a könnyben és a tojásfehérjében lévő fehérje nyomás hatására képes elektromosságot létrehozni.
Kína új támogatással igyekszik az elektromos autókat népszerűsíteni, hogy a nagyvárosokban ily módon is csökkentse az egyre inkább tarthatatlanná váló levegőszennyezést - jelentette a kínai média szerdán.
A halálhoz közeli állapotban többek által is megtapasztalt fényélményt feltehetően az agy elektromos aktivitásának átmeneti növekedése okozhatja a szív megállása után - állítják amerikai kutatók.
Számos elmélet látott napvilágot az LZ 129 Hindenburg nevű német léghajó 1937-es felrobbanásával kapcsolatban. A tragédia lehetséges okaként felmerült, hogy a zeppelin fedélzetén pokolgépet helyeztek el, és hogy a léghajóhoz használt festék anyaga gyúlékony volt.
Kering egy hír néhány napja az interneten, több fórumon is lehet olvasni, miszerint a NASA bejelentette, hogy nemsokára a Föld belemegy a „null síkba“. A forrás szerint minderről tud minden állam kormánya, mégsem tájékoztatják az embereket. Megosztjuk az információkat olvasóinkkal is, Önökre bízva, hiszik-e vagy sem.