"ELESETT" címkével ellátott hírek
Békéscsabán, a Kígyósi utcában, tegnap, 21 óra 30 perc körül elesett egy kerékpáros nő.
Békéscsabán, az Orosházi úton, tegnap 19 óra 30 perckor egy gyalogos szóváltás után meglökött egy kerékpárost.
A múlt héten megkezdett exhumálással 14 német és 15 szovjet katona földi maradványai kerültek elő a nyíregyházi Északi temetőben hétfő estig - közölte a Honvédelmi Minisztérium (HM) Hadtörténeti Intézet és Múzeum kedden az MTI-vel.
A minap megcsúszott egy ismerősöm közel nyolcvan esztendős édesanyja a nyálkás aszfalton.
Lakossági bejelentés alapján találtak rá a baksi rendőrök egy vérző fejű emberre a baksi Fő utcán 2013. december 16-án késő este.
A 75 éves korábbi holland királynő elesett.
Hatalmasat bukott kerékpárjával Nicolás Maduro vasárnap, de sértetlenül megúszta a történteket. A venezuelai elnök a fővárosban, Caracasban egy nagyszabású sportrendezvényen vett részt.
Esés okozta erős csípő- és lábfájdalmak miatt május végéig nem vezényelhet Daniel Barenboim, a milánói Scala karmestere. Az olasz operaház hétvégi bejelentése szerint a 70 éves sztárdirigenst szigorú orvosi felügyelet mellett intenzív kezelésnek vetik alá Berlinben.
Nagyjából 11,5 millió forintnak megfelelő kártérítést kapott Nagy-Britanniában egy férfi, mert elcsúszott pár szem bogyón egy templom udvarán, és eltört a csontja.
A Supersport kategóriában versenyző Talmácsi Gábor egy olajfolton megcsúszva elesett a Superbike gyorsaságimotoros-világbajnokság ausztráliai idénynyitó versenyének pénteki első szabadedzésén, s rövid időre eszméletét vesztette.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft