"ÉLET" címkével ellátott hírek
A gyász több szakaszból álló bonyolult folyamat, melynek végső soron az egyik funkciója, hogy visszasegítsen az életbe - erről beszélt halottak napja alkalmából Kalamár Hajnalka pszichológus az M1 aktuális csatornán péntek reggel.
Magyarországon hol a legjobb élni?, tette fel a kérdést az index.hu. Majd meg is válaszolja:
Kevesebben születtek és kevesebben haltak meg 2018 első két hónapjában, mint 2017 azonos időszakában, a népesség természetes fogyása csökkent - tájékoztatta a Központi Statisztikai Hivatal (KSH) csütörtökön az MTI-t.
A földi élet kezdete 3,5 milliárd évnél korábbra nyúlik vissza - állítják amerikai kutatók, akik a valaha talált legrégebbi megkövesedett maradványokként azonosították azokat a mikrofosszíliákat, amelyeket egy csaknem 3,5 milliárd éves kőzetben fedeztek fel Nyugat-Ausztráliában.
Karácsony második napja van. A tévében a Reszkessetek betörők második epizódja megy. A Babám, imádott feleségem az édesanyámtól ajándékba kapott magyarázatos Bibliát böngészi elmélyülten. Nyuszi kutyánk kint, vígan vakkantva felelget a szomszédos kertekben csaholó ebedliknek. Én meg azon tűnődöm, hogy vajon mi lehet az, ami hiányzik?
A pacemaker "a szív agya" - hangzott el a Városmajori Szív- és Érsebészeti Klinikán szombaton tartott előadáson; Magyarországon ma mintegy 40 ezren élnek a normális pulzusszámot biztosító, és ezáltal a szív működését segítő különleges szívritmus-szabályozóval, amely teljes értékű életet biztosít a szívbetegeknek.
Kísérleti úton bizonyították orosz tudósok annak a lehetőségét, hogy az élet csíráit meteoritok hozhatták a Földre.
Születésétől a kilencvenes évekig, elvonókúrájáig dolgozza fel Elton John életét a Rocketman című film, amelynek forgatókönyvét Lee Hall írja.
A csehek kétharmada (67 százalék) elégedett az életével - derült ki a STEM közvélemény-kutató intézet országos felméréséből, amelynek eredményét kedden hozták nyilvánosságra Prágában.
Izraelben egy éven belül 1020 sékellel (60 ezer forint) nőttek a havi kiadások családonként. Az árak növekedése különösen a szegényebb háztartásokat sújtja - írta a Maariv című izraeli lap csütörtökön.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
6 210 Ft