"ÉLETJEL" címkével ellátott hírek
Meghalt egy kábítószer-fogyasztó nő vasárnap hajnalban Székesfehérváron, a rendőrség az ügy kapcsán két terjesztőt őrizetbe vett, és vizsgálja, hogy az eset összefügg-e korábbi halálesetekkel – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap este.
Otthonában, családja körében tartózkodik Hidvégi Balogh Attila, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap munkatársa, aki az elmúlt két napban nem adott életjelt magáról, és emiatt eltűntnek hitték.
Eltűnés miatt keresi a Makói Rendőrkapitányság Urbán Anasztázia 14 és Pető Krisztina 17 éves makói lakosokat, aki 2013. január 21. napján a késő délutáni órákban otthonukból ismeretlen helyre távoztak, és azóta életjelet nem adtak magukról.
Magyarországra utazott és bekapcsolódott a keresésbe annak a brit diáknak a családja, aki újévre virradó éjjel tűnt el Budapesten.
Újévre virradóra eltűnt egy 25 éves brit egyetemista férfi Budapest belvárosában - közölte a rendőrség pénteken a honlapján.
Édesanyja aggódva várja haza Petrovánszki Patríciát, aki szombat óta nem adott életjelet magáról. Aki tud róla, jelentkezzen!
Napok óta keresték a debreceni rendőrök azt a két helyi nőt, akik 2012. december 15-én késő este adtak életjelet magukról.
Eltűnés miatt keresi a rendőrség Pölös Dezsőt (Szeged Rk).
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft