"ÉLETTÁRS" címkével ellátott hírek
A rendőrség vádemelést javasol egy férfi ellen, mert a karjánál fogva rángatta élettársát, majd szidalmazta, meglökte a nő főnökét Füzesgyarmaton.
A 43 éves férfi rá sem hederített a földön fekvő nőre, lefeküdt aludni, elment dolgozni, majd mire hazaért, élettársa meghalt úgy, hogy a verés után egy centit sem bírt mozdulni.
Konyhakéssel gyilkolt meg egy magyar nőt spanyol élettársa a Kelet-Spanyolországban Benicássim településen szerdán, és megsebesítette közös gyerekeiket is - közölték a spanyol hatóságok.
Jogerősen tizenhatról tizennégy év fegyházra enyhítette a Győri Ítélőtábla csütörtökön annak a nagyesztergári férfinak a büntetését, aki 2014 őszén részegen órákon át bántalmazta szintén ittas élettársát. A nő belehalt sérüléseibe.
Megöltek egy 23 éves férfit a Tolna megyei Tamásiban, a gyilkossággal a férfi élettársát gyanúsítják - közölte a rendőrség pénteken a honlapján.
A Bács-Kiskun megyei nő a rendőrség megállapítása szerint előre kitervelte tettét: leitatta a férfit, a magatehetetlen embert téglával és vodkásüveggel verte, majd nyakon is szúrta egy üvegdarabbal. A rendőrség lezárta a nyomozást a tavaly szeptemberi ügyben.
A rendőrség befejezte a nyomozást egy békéscsabai férfival szemben, aki berúgta a volt élettársa lakásának bejárati ajtaját.
Holtan talált egy nőt élettársa csütörtök délután öt óra körül Budapesten, XVIII. kerületi otthonukban. Az 51 éves nő bűncselekmény áldozata lett - tette közzé a Budapesti Rendőr-főkapitányság a police.hu-n.
Nem jogerősen életfogytig tartó fegyházbüntetésre ítélte a Debreceni Törvényszék hétfőn azt a férfit, aki 2011 februárjában egy debreceni lakásban agyonverte élettársát - közölte az ítélethirdetés után a törvényszék szóvivője az MTI-vel.
Emberölés bűntett kísérlet miatt javasol vádemelést a rendőrség egy békési nő ellen, aki úgy okozott tüzet otthonában, hogy tudta: élettársa az egyik szobában alszik.
Hírek