"ÉLETTÁRS" címkével ellátott hírek
A karib-tengeri kalóz talán kissé elrugaszkodott a valóságtól, de megüzente hány gyereket is szeretne valójában.
Elhagyta a kórházat Francois Hollande francia elnök élettársa, aki azt követően szorult orvosi kezelésre, hogy egy bulvárlap beszámolt a politikus állítólagos viszonyáról egy színésznővel.
Hátba szúrta volt élettársát egy 36 éves nő kedden Miskolcon, az asszonyt elfogták, a férfit a mentők kórházba vitték - tájékoztatta a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Több bordáját és az arccsontját is eltörte már az élettársa, de csak most tett feljelentést.
Életveszélyes sérülést okozott késsel húga volt élettársának egy férfi a Békés megyei Vésztőn - tájékoztatta a megyei rendőr-főkapitányság szóvivője szerdán az MTI-t.
Hátba szúrta élettársát egy ajkai nő szombaton - tudatta a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság a honlapján.
Elfogtak és őrizetbe vettek a rendőrök egy férfit, aki fogva tartotta élettársát és annak gyermekét egy családi házban Bánhorvátiban, a hozzátartozókat pedig megfenyegette, hogy megöli őket - közölte a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője kedden.
Meghalt egy kábítószer-fogyasztó nő vasárnap hajnalban Székesfehérváron, a rendőrség az ügy kapcsán két terjesztőt őrizetbe vett, és vizsgálja, hogy az eset összefügg-e korábbi halálesetekkel – közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság vasárnap este.
Élettársa gyerekét ütötte és rúgta többször egy férfi. A bántalmazott kisfiú néhány nap kórházi kezelés után elhunyt.
Több késszúrással megölte anyja élettársát egy férfi Hódmezővásárhely külterületén hétfőn - közölte a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Szenti Szabolcs elmondta: a rendőrséget maga a gyanúsított hívta délután, és bejelentette, hogy egy késsel többször megszúrta anyja élettársát.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft