"ÉLETTÁRS" címkével ellátott hírek
Őrizetbe vettek egy férfit Kecskeméten, aki vasárnap megjelent korábbi élettársa tanyájánál, bántalmazta a nőt, majd felgyújtotta a házát – tájékoztatta a Bács-Kiskun Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Agyonverte élettársát egy férfi Budapesten - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság vasárnap reggel a rendőrségi honlapon.
Leszúrta volt élettársát egy férfi Écsen - közölte a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.
Élettársi kapcsolatban élt a vasárnapi szentendrei gyilkosság áldozata és az elkövető, aki végül maga ellen fordította a fegyvert. A tragédia pontos körülményei és előzményei még tisztázására várnak - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője hétfőn.
Megkéselte élettársát, majd felakasztotta magát egy nő Pilisborosjenőn hétfő este - erősítette meg az MTI információját a település független polgármestere.
Veszekedést követően családi házukban többször is meglőtte élettársát egy szentendrei férfi péntek hajnalban, majd a bűncselekmény után elmenekült. Az asszonyt kórházba szállították, a férfi ellen elfogatóparancsot adott ki a rendőrség.
Tíz év börtönbüntetésre ítélte a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön, első fokon azt a férfit, aki a vád szerint tavaly januárban szentendrei otthonukban megfojtotta az élettársát - közölte a törvényszék szóvivője.
Három évet ült börtönben korábban gyilkossági kísérlet miatt az a csemői asszony, aki az idén húsvét előtt újra rátámadt élettársára, ezúttal a férfi halálát okozva - közölte a Pest Megyei Főügyészség szóvivője csütörtökön.
Egy konyhakéssel megszúrta élettársát egy 59 éves csemői asszony szombat délután, a férfi meghalt, a nőt őrizetbe vették - közölte a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság (PMRFK) szóvivője kedden.
A Terrorelhárítási Központ (TEK) kommandósai csepeli lakásában fogták el azt a 32 éves férfit, aki pár nappal korábban Budapesten, a belváros egyik lakásában bántalmazta korábbi élettársát és annak édesanyját - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság szombaton.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft