"ÉLETTÁRS" címkével ellátott hírek
Élettársa megölésével gyanúsítanak egy sásdi férfit - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség internetes oldalán szerdán.
Húsz év fegyházra ítélte élettársa agyonverése miatt F. Bertalant a Kúria kedden kihirdetett harmadfokú jogerős határozatában. Az eljárás adatai szerint az 55 éves, eddig mintegy harminc alkalommal büntetőbíróság előtt állt férfi 2011 nyarán több tíz percen keresztül egy farúddal verte élettársát. A sérülések leírása az iratokban több oldalt tett ki, önmagában egyik ütés sem volt halálos, az áldozat az elhúzódó bántalmazásba halt bele.
Alapvető változások várhatók az öröklésre vonatkozóan, az új törvényben a végrendelkezés válik elsődlegessé – szemben a korábbi állapottal, amelyben a törvényes öröklési jog volt az elsődleges.
Megölte élettársát egy nő vasárnap Miskolcon, az asszonyt őrizetbe vették - tette közzé honlapján a Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság.
Szexuális indítéka volt annak a 41 éves férfinak, aki egy nagykanizsai lakatlan épületben úgy bántalmazott egy 46 éves nőt múlt csütörtökön, hogy az asszony belehalt sérüléseibe - mondta Szukics Ferenc szerdán Budapesten.
A 29 éves Faron Thompsont fojtogatás vádjával vitték el az orlandói rendőrök, mert kényszerítette élettársát, hogy nyelje le a jegygyűrűt, és gondatlanul bánt közös gyermekükkel.
Jogerősen három és fél év börtönbüntetést szabott ki csütörtökön a Debreceni Ítélőtábla egy nyugdíjas férfira, mert 2010 nyarán olajjal lelocsolta és fel akarta gyújtani élettársát - közölte az intézmény sajtószóvivője.
Súlyos testi sértés bűntettének kísérlete miatt indult büntetőeljárás egy 30 éves táci nő ellen, aki egy konyhakéssel hasba szúrta élettársát szerdán az otthonukban - közölte a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője csütörtökön.
Az 57 éves férfi november végén ollóval agyonszurkálta élettársát. Az 57 éves M.L.N. ártatlannak vallotta magát az illetékes vizsgálóbíró előtt, de őrizetben marad, mert a bíró nem engedélyezte szabadlábra helyezését - jelentették helyi internetes portálok.
Két év börtönbüntetésre ítéltek Boszniában kedden egy férfit, aki éveken át rabszolgasorban tartott és bántalmazott egy német lányt. Az ügyészség fellebbezni fog az általa túl enyhének tartott ítélet ellen.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft