"ÉLETTÁRS" címkével ellátott hírek
Életveszélyesen megkéseltek egy férfit csütörtökre virradóra Debrecenben, a bűncselekmény elkövetésével az áldozat élettársát gyanúsítják, a nőt őrizetbe vették - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Emberölés miatt indult eljárás egy 48 éves velencei férfi ellen, aki vasárnapra virradóan késsel könnyebb sérüléseket okozott volt élettársának, míg annak édesanyját megölte - tájékoztatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője vasárnap az MTI-t.
Egy munkanélküli férfi benzinnel lelocsolta, majd felgyújtotta magát az állítólagos világvége miatt pénteken a kelet-ukrajnai Luhanszk megye egyik kistelepülésén. A megyei rendőrség szerint a 45 éves férfi előtte élettársával italozott, azután követte el az öngyilkosságot. Összeégett holttestét egy családi házban találták meg Szokolohorivka faluban. Szomszédai elmondása szerint a férfi gyakran beszélt a világvége eljöveteléről, és arról, hogy öngyilkosságra készül.
Súlyosan bántalmazta édesanyja élettársát egy 31 éves férfi szombatra virradó éjjel egy Hajdúböszörmény melletti szőlőskertben, aki ezt követően a kórházban meghalt. A férfit a rendőrség elfogta - közölte a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője.
Életveszélyesen megszúrta volt párját egy hajmáskéri férfi vasárnap, az elkövetőt állampolgári segítséggel elfogták. Az esetről a nyomozás érdekei miatt szerdán számolt be a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője az MTI-nek.
Az áldozat lányát és annak élettársát gyanúsítják a főváros VIII. kerületében meggyilkolt 62 éves asszony megölésével - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság hétfőn a rendőrség honlapján. A két embert a helyszínen őrizetbe vették.
Ollóval agyonszurkálta magyar élettársát egy magyar férfi Máltán, majd magát is súlyosan megsebesítette - jelentette szerdán a Times of Malta című helyi lap.
A rendőrség egyetlen nap alatt beazonosította és elfogta azt a 25 éves férfit, aki megalapozottan gyanúsítható azzal, hogy XX. kerületi házukban megölte édesanyját. Anya és fia között rendszeresek voltak a viták, amiért a fiú az asszony új férjét okolta.
Húsklopfolóval bántalmazta és bálakötözővel fojtogatta volt élettársát egy 69 éves lepsényi férfi - tudatta a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság csütörtökön.
Szita Bencére emlékeztek hétfőn iskolatársai, gyertyát gyújtottak a meggyilkolt 11 éves kisfiú emlékére. A diákoknak pszichológus segít feldolgozni a tragédiát.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft