"ÉLETTÁRS" címkével ellátott hírek
Leszúrta élettársát egy nő hétfőn Budapesten, a XVIII. kerületi Üllői úton - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) Kommunikációs Szolgálatának ügyeletese.
Hat év börtönbüntetést szabott ki hétfői jogerős ítéletével a Debreceni Ítélőtábla arra férfira, aki 2010 tavaszán benzinnel lelocsolta, majd felgyújtotta élettársát a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Penészleken.
A társadalom által még mindig vitatott a homoszexuálisok kapcsolata. A meleg párok sokszor kirekesztve érzik magukat a társadalomból, úgy vélik, hogy a mai napig nem fogadták el a másságot az emberek. Milyen kapcsolatot ápolnak a homoszexuálisok embertársaikkal, családjukkal?
Halálra verte élettársát egy leveleki férfi - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes sajtószóvivője vasárnap.
Jogerősen három év börtönbüntetéssel sújtotta a szegedi ítélőtábla azt a kecskeméti nőt, aki egy veszekedés során konyhakéssel mellkason szúrta élettársát.
Több módosító javaslatot is benyújt a Kereszténydemokrata Néppárt (KDNP) az új polgári törvénykönyvhöz (Ptk.), indítványaik a családi és az örökösödési kérdéseket érintik - közölte Harrach Péter frakcióvezető és Rubovszky György frakcióvezető-helyettes pénteki, budapesti sajtótájékoztatón.
Az új Ptk szerint az élettársak közül tíz év együttélés vagy közös gyermek születése után lakáshasználati joga lenne a gyengébbik félnek is.
Jogerősen életfogytiglani fegyházra ítélte kedden a Győri Ítélőtábla azt a férfit, aki tavaly nyáron konyhakéssel Ászáron leszúrta az őt korábban elhagyó élettársát. A férfi leghamarabb 30 év múlva bocsátható feltételesen szabadlábra.
Megkezdődött hétfőn a Kecskeméti Törvényszéken annak a 46 éves férfinak büntetőpere, aki 2011-ben Kerekegyházán megfojtotta élettársát, majd megpróbálta feldarabolni.
Megölte élettársát egy férfi kedden Mohácson - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság a rendőrség honlapján kedden este. Röviddel ezután el is fogták az emberölés gyanúsítottját.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft