"ÉLETVESZÉLYES SÉRÜLÉS" címkével ellátott hírek
Légpuskával sebesítette meg az apja azt a 11 hónapos csecsemőt, akit a Baranya megyei Oldról életveszélyes állapotban szállítottak kórházba vasárnap délután - közölte a Baranya Megyei Rendőr-főkapitányság (BMRFK) a rendőrség honlapján.
Életveszélyes sérülésekkel vittek kórházba egy fehérgyarmati házaspárt a mentők hétfőn, miután a férj megszúrta a feleségét, majd önmagát is - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata a rendőrségi honlapon.
A rendőrség és a légiközlekedési hatóság is vizsgálja a szombati baleset körülményeit.
Két gyermek életveszélyes sérüléseket szenvedett abban a balesetben, amely kedden délután történt Hajdúhadháznál a 4-es főúton; két személyautó ütközött össze.
Hasba szúrtak egy férfit kedd délután Győrben, a rendőrség életveszélyt okozó testi sértés miatt keresi a 21 éves elkövetőt - tájékoztatta a Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője szerda reggel az MTI-t.
Életveszélyes sérülést szenvedett az a nő, akit saját 18 éves fia késelt meg vasárnap reggel Érden. A fiút, aki a testvéreit is bántalmazta, a közelben fogták el a rendőrök.
Kalapáccsal támadt alvó feleségére egy férfi hétfőre virradó éjszaka Szombathelyen, az asszonyt életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba a mentők, az elkövetőt körözik - közölte az MTI-vel a Vas Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Súlyos, életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba a Zala megyei Magyarföldről egy idős férfit, akit a saját udvarán felnyársalt egy őzbak - közölte csütörtöki számában a Zalai Hírlap.
A rendőrség vádemelést javasol egy nő ellen, aki gyomaendrődi otthonukban életveszélyesen megsebesítette férjét.
Életveszélyesen megsebesítettek az éjjel egy biztonsági őrt az Izrael által megszállt Ciszjordánia egyik telepes városának, Maale Adumimnak a bevásárlóközpontjában - jelentette pénteken az izraeli katonai rádió.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft