"ÉLETVESZÉLYT OKOZÓ TESTI SÉRTÉS" címkével ellátott hírek
Jogerősen 11, illetve nyolc és fél év fegyházbüntetéssel sújtott pénteken a Szegedi Ítélőtábla három vádlottat, aki 2013-ban otthonában éjszaka rabolt ki egy kilencvenéves férfit.
A Hajdú-Bihar megyei rendőrök vádemelési javaslattal fejezték be a nyomozást az életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésével megalapozottan gyanúsítható 33 éves férfival szemben.
Életveszélyt okozó testi sértés miatt emelt vádat a Zala Megyei Főügyészség egy nagykanizsai biztonsági őr ellen, aki olyan súlyosan bántalmazott egy férfit, hogy az csaknem belehalt a sérüléseibe - tájékoztatta a főügyészség szóvivője csütörtökön az MTI-t.
Életveszélyesen megsérült Keszthelyen egy férfi, akit egy 17 éves fiatal bántalmazott, bár állítása szerint csak rá akart ijeszteni - közölte a rendőrség honlapján hétfőn a Zala Megyei Rendőr-főkapitányság.
Felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte a Szegedi Ítélőtábla azt a békéscsabai férfit, aki életveszélyt okozó testi sértés miatt állt bíróság elé.
Társtettesként elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés bűntettében és garázdaság vétségében találta bűnösnek a Békés Megyei Bíróság 2011. február 22-én L. Róbert (1989 – békéscsabai lakos) I. rendű vádlottat, és ezért őt – halmazati büntetésül – 2 év börtönre és 2 év közügyektől eltiltásra ítélte. Az ügy II. rendű vádlottja, L. István (1960 – békéscsabai lakos) társtettesként elkövetett, életveszélyt okozó testi sértés bűntettéért 1 év 8 hónap, végrehajtásában 4 év próbaidőre felfüggesztett börtönbüntetést kapott. Az ítélet ellen az ügyész súlyosításért, míg a vádlottak és védőik felmentés érdekében nyújtottak be fellebbezést, az ügyet csütörtökön tárgyalja a Szegedi Ítélőtábla.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó