"ELFOGÁS" címkével ellátott hírek
Embercsempészéssel gyanúsítható férfiakat fogtak el a rendőrök Békés megyében.
A lőkösházi vasúti és a méhkeréki közúti határátkelőhelyen körözés miatt intézkedtek a rendőrök.
Elfogott a rendőrség két férfit, akik - magukat rendőrnek kiadva - kiraboltak két idős férfit - közölte a Budapesti Rendőr-főkapitányság internetes oldalán hétfő reggel.
Elfogták szombat reggel az ETA (Baszkföld és Szabadság) nevű terrorszervezet 2008 óta szökésben lévő vezetőjét a franciaországi Ascain településen - közölte a spanyol belügyminisztérium.
Nem tett vallomást az a vidéken élő magyar férfi, aki a Teréz körúti robbantás egyetlen gyanúsítottja, és akit Keszthelyen fogott el a TEK szerdán - jelentették be a rendőrség, az ügyészség és a TEK közös sajtótájékoztatóját csütörtökön. A TEK több szerdai akciójának nem volt köze a robbantó elfogásához.
Két könnyű sérüléssel járó baleset történt tegnap Békés megyében. Egy kifosztás miatt körözött férfivel szemben is intézkedtek a rendőrök - tájékoztatta szerkesztőségünket a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.
Több mint 3200 darab, 40 millió forint értékű hamisított ruhaneműt találtak a Nemzeti Adó- és Vámhivatal (NAV) pénzügyőrei hat, az országból kilépni készülő kisbuszban a beregsurányi magyar-ukrán határátkelőhelyen - közölte a hatóság Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei adó- és vámigazgatóságának sajtóreferense pénteken az MTI-vel.
Autósüldözést követően fogtak el egy körözött férfit a fővárosban a rendőrök pénteken délelőtt - tájékoztatta a Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) sajtószóvivője az MTI-t.
Két kaposvári férfi a gyanú szerint egy áramszolgáltató cég munkatársának és lakásfelújítást végző szakembernek adta ki magát, így károsítottak meg idős embereket Békéscsabán. Egy harmadik társuk is lehetett, őt még keresik a rendőrök.
A Szarvasi Rendőrkapitányság járőrei augusztus 3-án elfogtak és előállítottak egy szarvasi férfit, aki ellen a Kecskeméti Rendőrkapitányság lopás vétség megalapozott gyanúja miatt adott ki elfogató parancsot.