"ELFOGATÓPARANCS" címkével ellátott hírek
Elfogatóparancsot adott ki egy megvádolt ügyvéd, K. S. I. ellen a Budapest Környéki Törvényszék csütörtökön; a hivatali vesztegetés vádjával folyó elsőfokú büntetőperben egy ismert színész és két további ügyvéd is a vádlottak padjára került, mert az ügyészség szerint egy másik büntetőeljárás felfüggesztését és előzetes letartóztatás megszüntetését vállalták több tízmillió forintért.
A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei tegnap, 12 óra után néhány perccel elfogtak egy gyomaendrődi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot.
Megkéselte volt élettársát és annak gyermekeit egy 32 éves férfi szerda hajnalban a Szabolcs-Szatmár-Bereg megyei Tiszalökön, a gyanúsított ellen elfogatóparancsot adtak ki - közölte a rendőrség a honlapján.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei vasárnap elfogtak egy telekgerendási férfit.
Elfogatóparancsot adtak ki egy vádlott ellen, aki ahelyett, hogy megjelent volna az Egri Törvényszéken hétfőn, levágta a lábára erősített nyomkövetőt és elszökött - közölte a törvényszék szóvivője az MTI-vel.
Elfogatóparancsot adtak ki pénteken 166 rendőr, köztük rendőrfőnökök ellen Törökországban a július 15-ei puccskísérletet követő tisztogatások keretében - jelentette az Anadolu török állami hírügynökség.
Európai elfogatóparancsot adott ki a rendőrség kezdeményezésére a Nyíregyházi Járásbíróság Stamatiu Dan 54 éves román férfi ellen, a gyanú szerint ő adott le lövéseket egy nyíregyházi házaspárra szerdán.
Békés megyében 2016. június 5-én személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről nem érkezett bejelentés a rendőrségre.
Százhatvan feltételezett terrorista ellen van érvényben jelenleg Belgiumban kiadott nemzetközi elfogatóparancs - írta hétfőn a Le Soir című, francia nyelvű belga napilap.
A rendőrök a Miskolci Önkormányzati Rendészet munkatársainak segítségével fogtak el egy hétvégi házas övezetben bujkáló körözött személyt.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft