"ELFOGTÁK" címkével ellátott hírek
Elfogták Mosonmagyaróváron azt a postai alkalmazottként dolgozó férfit, aki kedden tűnt el a kézbesítendő küldeményekkel és készpénzzel Nyírcsaholyból - közölte a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken a honlapján.
A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrei 2017. szeptember 29-én, 16 óra körül Szarvason, a Vasút utcában elfogtak egy Angliában élő magyar férfit, aki ellen két elfogatóparancs volt érvényben.
Közokirat-hamisítással gyanúsítható izraeli állampolgárt fogtak el a rendőrök tegnap 20 óra körül a battonyai közúti határátkelőhelyen.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei tegnap elfogtak egy békéscsabai nőt, aki ellen az egyik budapesti kerületi bíróság adott ki elfogatóparancsot.
Elfogták az a fogvatartottat, aki az Állampusztai Országos Büntetés-végrehajtási Intézet solti részlege mellett működő fűzhalmi juhászat területéről távozott engedély nélkül - közölte a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága szombaton az MTI-vel.
Sarkadon tegnap elfogtak a rendőrök egy helyi férfit.
A török rendőrség hétfő este elfogta a szilveszter éjszakai isztambuli merénylet feltételezett elkövetőjét.
Tegnap Nagykamaráson körözés miatt történt rendőri intézkedés.
A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei tegnap elfogtak egy körösladányi nőt, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot.
Amikor a szomszéd megzavarta, a tetőablakon át elmenekült. A rendőrök megérkezéséig egy járókelő tartóztatta fel.