"ELHUNYT" címkével ellátott hírek
Február 12-én volt 96 éves a szombaton elhunyt Franco Zeffirelli olasz rendező, aki a film, a színház és az opera világában is maradandót alkotott és leginkább látványos Shakespeare-adaptációiról ismert. Az MTVA Sajtóadatbankjának portréja:
Elhunyt pénteken késő este George H.W. Bush volt amerikai elnök - jelentette be közleményben a Bush-család szóvivője. Kilencvennégy éves volt.
Milos Forman a filmszakma állócsillaga volt, alkotásainak varázsa a mai napig élő, tudását és a filmek szeretetét sokaknak átadta - mondta Dudás Viktor filmszakértő az M1 aktuális csatorna esti műsorában a pénteken elhunyt Oscar-díjas filmrendezőről.
A születés után két órával elhunyt a súlyos, élettel össze nem egyeztethető fejlődési rendellenességekkel született sziámi koraszülött ikerpár - közölte a Semmelweis Egyetem szerdán az MTI-vel.
Szavait, tekintetét és mosolyát már csak szívünkben őrizhetjük tovább…. 2017. január 21-én tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halála mindannyiunk számára felfoghatatlan.
92 évesen, Los Angelesben elhunyt Arthur Hiller, a Love Story kanadai rendezője, az amerikai filmakadémia korábbi elnöke.
Életének 48. évében, csütörtökön verseny közben elhunyt Kaposvári Zsolt vívóbíró.
A Madách Színház mély megrendüléssel tudatja, hogy elhunyt Psota Irén, a Madách Színház művésze, a Nemzet Színésze, kétszeres Kossuth-díjas és kétszeres Jászai Mari-díjas, érdemes és kiváló művész, a Halhatatlanok Társulatának örökös tagja.
Életének 89. évében elhunyt Killik László, a női kosárlabda-válogatott történetének legsikeresebb szövetségi kapitánya.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft