"ELKAPTÁK" címkével ellátott hírek
A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2018. szeptember 19-én, 8 óra 45 perc körül Újkígyóson elfogtak egy férfit, aki ellen hamis tanúzás miatt a Gyulai Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot.
Békés megyében elfogtak a rendőrök egy korábban hét év, hat hónap szabadságvesztésre ítélt férfit. Büntetése letöltését önként nem kezdte meg, egy lakatlannak álcázott mezőkovácsházi házban rejtőzködött.
A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrjárőrei tegnap, 9 óra 30 perc körül elfogtak egy gyulai férfit, aki ellen a Fővárosi Törvényszék Büntetés-végrehajtási Csoportja adott ki elfogatóparancsot.
Előtte nyilván volt egy kis felvezetés:
Öt évvel ezelőtti emberölés elkövetőjét fogták el a rendőrök - közölte kedd hajnalban honlapján a rendőrség.
A rendőrség vádemelést javasol egy 18 éves fiatalember ellen, mert a szomszédjától és egy lakatlan épületből is lopott Sarkadon.
Kábítószerrel és pszichoaktív anyaggal kereskedő csoportot számoltak fel Nógrád megyében; 14 embert fogtak el, a rajtaütést csaknem féléves nyomozás előzte meg - a részleteket sajtótájékoztatón ismertették kedden Salgótarjánban.
Gyulán elfogtak a rendőrök egy férfit és egy nőt, akik két kerékpárt loptak el a városból.
A Békéscsabai Rendőrkapitányság rendőrei egy dobozi férfit igazoltattak tegnap 10 óra 30 perckor.
A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei tegnap igazoltattak egy kevermesi férfit, aki ellen a Pesti Központi Kerületi Bíróság lopás vétség, valamint a Budapesti Rendőr-főkapitányság VIII. kerületi Rendőrkapitányság kábítószer birtoklása vétség miatt adott ki elfogatóparancsot.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft