"ELKERÜLŐ" címkével ellátott hírek
Ad hoc tudósítónk, a hír6.hu, minden tekintetben legnagyobb olvasója, a békéscsabai Vizsnyiczai Ricsi vasárnap Gyopároson lubickolt. Azt követően, késő délután beültek egy vendéglőbe, és leszakadt az értelem. Azonban javaslom, meséljen ő… úgy 17.50 körül (ezt) jelentette:
Elkerülő út épül Kecskeméten, mely ugyan nem megyei beruházás, de a Békés megyeieket is érinti. A 2015-ben elkészülő elkerülő úttal akár 10-15 percet is spórolhatunk, ha a fővárosba szeretnénk utazni. Jövőre az M44-es Tiszakürt és Kondoros közötti szakaszának építése is elkezdődhet.
Két román honosságú kamion ütközött érintőlegesen szerda reggel 8 óra körül a 44. számú főút Gyulát elkerülő szakaszán a Kétegyházi és a Szabadkai út elágazása között. Három órával később ugyancsak a Gyulát elkerülő szakaszon, a Kétegyháza felé vezető körforgalomnál egy motoros is kicsúszott. Egyik balesetben sem sérült meg senki, a kamionok rakománya viszont az útra szóródott.
90 percet kell várakozni a kilépő személyforgalomnak a Röszke Autópálya-határátkelőhelyen.
Az M43-as autópálya szegedi elkerülő szakászának ingyenessé tételét követeli a Jobbik.Ingyenes szegedi elkerülőt követel a Jobbik
Baleset történt a békéscsabai elkerülőn - tájékoztatta a Hír6.hu-t Kunos Gyula.