"ELKERÜLŐ ÚT" címkével ellátott hírek
Elkészült a 47-es főút 3,2 kilométeres hódmezővásárhelyi keleti elkerülő szakasza, a beruházás uniós és állami támogatással, 1,84 milliárd forintból valósult meg - tájékoztatta az önkormányzat hétfőn az MTI-t.
Új nyomvonalon épült meg a 7,1 kilométer hosszú, Mórahalom északi elkerülő út, így a tehergépjárműveknek már nem kell a belvároson áthaladniuk, s az utolsó akadály is elhárult a város turisztikai központtá válása elől – mondta el Becsey Zsolt közlekedésért felelős helyettes államtitkár az ünnepélyes átadáson, kedden.
Átadták a Marcalit keletről elkerülő 8 kilométeres útszakaszt - közölte a Nemzeti Infrastruktúra Fejlesztő Zrt. hétfőn az MTI-vel.
2014. szeptember 29-én, hétfőn 18.00-23.00 óra között két rendezvény, a Csabai Garabonciás Napok és a Munkácsy Mihály-híd névadó ünnepsége miatt lezárják a Luther utca és Derkovits sor közötti útszakaszt.
A Magyar Közút Nonprofit Zrt. sosem halogatta a 44-es főút Gyulát elkerülő szakaszának teljes körű rekonstrukcióját, a társaság ugyanúgy érdekelt az útszakasz felújításában, mint az úthasználók és a környéken élők - közölte a cég szerdán az MTI-vel.
Befejeződött a 62-es út Seregélyest elkerülő szakaszának építését megelőző régészeti feltárás, a Szent István Király Múzeum irányításával zajló munkák során több lelőhelyről értékes leletanyagok kerültek elő az őskortól egészen a legújabb korig.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft