"ELLENFÉL" címkével ellátott hírek
A Fidesz szóvivője szerint az ellenzéki szereplők nem változtak az áprilisi országgyűlési választás óta, legfeljebb "több mindent tudunk róluk". Az ellenfelek ugyanazok a most vasárnapi európai parlamenti (EP-) választáson is, amelyen ugyanúgy le kell győzni őket - hangsúlyozta Zsigó Róbert szombati budapesti sajtótájékoztatóján.
Négy versenyzővel vett részt az elmúlt hétvégén Piliscsabán a Gyomaendrődi Judo Klub a Junior és Diák "A" Magyar Kupán. A maroknyi csapat mindhárom éremből szerzett és immár hagyományosan jól szerepeltek a versenyzők Piliscsabán. Az idei Magyar Kupa aranyat Nagy Zoltán gyűjtötte be, aki a Diák "A" 66 kg-os súlycsoportjában diadalmaskodott.
A csorvási, de békéscsabai színekben versenyző 17 éves Gyemengyi Ákos ellen a juniorok között most sem vállalták a mérkőzést. Így ismét a felnőttek között indult a K-1 magyar bajnoki fordulón.
Megszűnik a Mi Ukrajnánk, a döntést a párt kongresszusa hozta meg. A parlamentből kiesett szervezet önfeloszlatását belső harcok előzték meg.
Pénteki győzelmét követően vasárnap, ahogy az első hét fordulóban, ismét remizett Lékó Péter a sakk Grand Prix-sorozat taskenti versenyén.
A Nemzetközi Birkózó Szövetség (FILA) kezdeményezni fogja, hogy a Londonban pozitív doppingmintát adott üzbég Szoszlan Tyigijev olimpiai bronzérmét a helyosztón vele szemben alulmaradt Hatos Gábor kapja meg a szabadfogásúak 74 kg-os kategóriájában.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft