"ELLPOTÁK" címkével ellátott hírek
Őrizetbe vettek a rendőrök egy férfit, aki beismerte, hogy leszerelte és ellopta a Kodály Zoltánt ábrázoló szobrot a kecskeméti Kéttemplom közből, majd meg is találták az elrejtett alkotást - közölte a rendőrség a honlapján.
A rendőrség vádemelést javasol egy nő ellen, mert Dévaványán, egy szórakozóhelyről ellopott egy telefont. A készüléket odaadta egyik ismerősének, aki eladta. A rendőrök lefoglalták a mobilt és visszaadták a tulajdonosnak.
Békésen, a Vashalom utcában tegnap 17 és 19 óra között egy fiatalkorú fiú beült egy parkoló kisteherautóba és elindult vele.
Közmunkaprogramban használt, önkormányzati tulajdonban lévő láncfűrészt vitt haza egy férfi Mezőkovácsházán.
A rendőrök ébresztették azt a férfit, aki kivágott egy feldíszített ezüstfenyőt Körösladányban, majd méretre igazította és a saját szobájában állította fel - tájékoztatta í hír6.hu-t Albert István Norbert, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.
Vádemelést javasol a rendőrség egy férfi ellen, aki szárnyasokat lopott egy gyulai tanyából - tájékoztatta hírportálunkat Szombati Andrea, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.