"ELNÖK" címkével ellátott hírek
A Magyar Országos Korcsolyázó Szövetség (MOKSZ) tisztújító közgyűlésén újabb négy évre Kósa Lajos fideszes politikust választották elnöknek.
Emmanuel Macron megválasztott francia államfő vasárnap délelőtt ünnepélyesen átvette az elnöki hatalmat Francois Hollande távozó államfőtől.
Kulcsár Krisztiánt választották elnöknek a Magyar Olimpiai Bizottság (MOB) keddi tisztújító közgyűlésén.
Harmadszor is újra akarják temetni James Polkot, az Egyesült Államok 11. elnökét , amiért biztosan kijár majd neki a "legtöbb temetést kapott amerikai elnök" címe.
Új vezetést választott az Előre NKSE, Pocsai Tibor az új elnök - tájékoztatta a hír6.hu-t Fülöp Csaba, a Békéscsabai Előre NKSE gazdasági vezetője.
A néppárti Antonio Tajanit választották meg kedden az Európai Parlament (EP) elnökének a képviselők az uniós testület strasbourgi plenáris ülésén.
Bienerth Gusztávot választották meg vasárnap a Magyar Úszó Szövetség (MÚSZ) elnökévé.
Juan Manuel Santos kolumbiai elnök kapja idén a Nobel-békedíjat a kolumbiai fegyveres konfliktus lezárásáért tett erőfeszítéseiért - jelentette be pénteken a Norvég Nobel-bizottság Oslóban.
Hillary Clinton volt külügyminiszter hivatalosan is az amerikai Demokrata Párt elnökjelöltje lett, miután a philadelphiai pártkonvenció csütörtöki zárónapján bejelentette, hogy elfogadja a jelölését.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft