"ELNÖKJELÖLT" címkével ellátott hírek
Több mint tíz évvel ezelőtti trágárságokért, nőkre tett becsmérlő kijelentésekért kényszerült bocsánatot kérni az amerikai republikánusok elnökjelöltje, Donald Trump.
Donald Trumpnak, a republikánusok elnökjelöltjének igaza volt, amikor a hétfői elnökjelölti vita után panaszkodott, hogy valami baj volt a mikrofonjával.
Deutsch Tamás és Kovács Kokó István is esélyes a MOB-elnöki posztjára? - teszi fel a kérdést írásában a világgazdaság.hu.
Donald Trump, a republikánusok várható elnökjelöltje Új-Mexikó államban kampányolva harcias tüntetőkkel találta szemben magát. A rendőrség könnygázzal fékezte meg a protestálókat. Közben kedden Trump megnyerte a Washington államban tartott előválasztást is.
Bejelentette a republikánus John Kasich ohiói kormányzó helyi idő szerint szerda délután, hogy felfüggeszti kampányát, és végleg kiszáll az amerikai elnökjelöltségért folytatott küzdelemből. Ezzel a Republikánus Pártban a milliárdos New York-i üzletember, Donald Trump maradt az egyetlen pályázó az elnöki posztra.
Rick Santorum volt pennsylvaniai republikánus szenátor szerdán Cabotban bejelentette, hogy ismét versenybe száll pártjánál az amerikai elnökjelöltség elnyeréséért.
Az UDAR vezetője maga helyett Petro Porosenko, független képviselőt, volt gazdasági minisztert javasolta elnökjelöltnek. A jövőbeli államfőnek a lehető legnagyobb támogatottsággal és legitimitással kell rendelkeznie. Ez pedig csak akkor lehetséges, ha nem osztjuk meg a választók szavazatait a demokratikus erők különböző jelöltjei között - indokolta Vitalij Klicsko visszalépését.
Lino Cesar Oviedo egy vidéki politikai gyűlésről tért vissza éppen szombat este a fővárosba, amikor a helikopter rossz időjárási körülmények közé került, és lezuhant. A gépen tartózkodó mindhárom ember, az elnökjelölt, testőre és a pilóta meghalt – mondta egy légi irányítási szóvivő. Egy szemtanú szerint a helikopter a földnek csapódás után felrobbant.
Hivatalosan is az amerikai republikánusok elnökjelöltjévé vált Mitt Romney volt massachusettsi kormányzó kedden, a párt tampai országos konvencióján. A tanácskozáson alelnökjelöltnek választották Paul Ryant, képviselőház költségvetési bizottságának elnökét.
Maga mellé állította a kezdetben ellenséges hallgatóságát Marine Le Pen a párizsi Sciences Po (politológiai intézet) konferenciáján, ahol a francia elnökjelölteket a nők és férfiak közti egyenjogúság témájában újságírók, hallgatók és civil szervezetek képviselői kérdezhették - írta pénteken a Le Monde és a Libération.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft