"ÉLŐ ADÁS" címkével ellátott hírek
Épp egy katonai ünnepség tudósítása közben kapott egy hatalmas jobbegyenest az NTV orosz tévécsatorna tudósítója, Nikita Razvoz. A támadó a pofon után magában dörmögve elsétált - írja a híradó.hu.
5 szövetségi állam hatóságai keresték azt a férfit, aki Cleveland városában megölt egy idős embert, majd három napig sikeresen el tudta kerülni az őt kereső rendőröket és más hatóság képviselőit. Végül egy Pennsylvania állambeli McDonald's parkolójában látták meg, ezután kezdődött az az üldözés, aminek a végén megölte magát.
Parókát, napszemüvegeket, három rendszámtáblát és nagy mennyiségű lőszert találtak Vester Lee Flanagan gépkocsijában, aki élő közvetítés közben lőtt agyon két televízióst, ami arra utal, hogy az elkövető bízott a menekülés lehetőségében és nem előre eltervelt módon követett el öngyilkosságot - közölte csütörtökön a virginiai állami rendőrség.
Élő adásban, interjú közben lőttek agyon szerda reggel egy riporternőt és egy operatőrt a Virginia állambeli Moneta közelében, egy bevásárlóközpontban.
Végigcsuklotta élő tévéadásban időjárás-jelentését egy amerikai meteorológus.
Megvillantotta kebleit az al-Dzsazíra arab hírtelevízió angol nyelvű élő adásában egy ukrán feminista, így tiltakozva a nők teljes testét és arcát eltakaró iszlám viselet, a burka ellen.