"ELŐADÁS" címkével ellátott hírek
Előadássorozatot indít az VIII. és IX. kerületi középiskolásoknak a bőrbetegségekről a Semmelweis Egyetem Bőr-, Nemikórtani és Bőronkológiai Klinikája.
Békéscsabán a Kastély utca a Dózsa György út és Corvin utca találkozásánál kezdődik és egészen kivisz a körgátig. Ezt minden csabai tudja. Azt már lényegesen kevesebben tudják, hogy ebben az utcában állt az Ábránfy család kastélya, melynek hírmondója sem maradt, mert egy 470 évvel ezelőtti családi perpatvarban a ház porig éget.
Tevékenységünkkel évente kb. 10 000 főt érünk el, mely Zsadány, Biharugra, Okány, Körösújfalu, Vésztő, Szeghalom, Ecsegfalva, Dévaványa, Körösladány, Bucsa, Kertészsziget, Füzesgyarmat településekre terjed ki.
A Magyar Szalmaépítők Egyesülete országos konferenciasorozatának egyik állomása volt 2016. március 18-án Mezőberény.
Öt néző elájult a Sarah Kane Megtisztulva című darabjában ábrázolt kínzás és erőszak hatására a londoni National Theatre-ben, ahol a feldolgozás első hat előadása alatt negyvenen hagyták el a nézőteret - adta hírül a The Guardian brit napilap internetes kiadása.
A Cifra Palota Óvoda vendége dr. Kádár Annamária pszichológus, a Mesepszichológia könyvek szerzője.
"A színház házhoz megy" kezdeményezés keretében tizenkét iskolában mutatja be Moliere A fösvény című darabját a Békéscsabai Jókai Színház. Az előadás-sorozat szombaton a nagyszénási Czabán Samu Általános Iskolában kezdődik.
A Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) egészségügyi munkáját támogatja a budapesti Vígszínház Lumpáciusz Vagabundusz című, december 19-i előadása.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft