"ELON MUSK" címkével ellátott hírek
Távozik a Tesla igazgatótanácsának éléről Elon Musk, de a vállalat vezérigazgatója marad; ő és a vállalat 20-20 millió dollár büntetést fizet, mert a cégvezető a Twitteren a cég részvényárfolyamát befolyásoló, félrevezető üzenetet tett közzé - tudatta helyi idő szerint szombaton a megállapodás részleteit az amerikai tőzsdefelügyelet (SEC).
Az amerikai igazságügyi minisztérium vizsgálatot indított az Elon Musk alapította, elektromos autókat gyártó Tesla vállalat ellen, Musknak a társaság privatizálásáról korábban közzétett Twitter-bejegyzései miatt - értesült a Bloomberg hírügynökség.
A cégnél azon dolgoznak, hogy minél hatékonyabb legyen a házhoz szállítás.
Több napig húzódó vita végére került sor, miután a Tesla-vezér Elon Musk hivatalosan is bocsánatot kért az általa pedofilnak nevezett búvártól. Musk azzal védekezik: dühében cselekedett, de belátja, hibát követett el.
A befektetőknek sem tetszett a Tesla-vezér twitteres kirohanása.
Nekimentek a Twitteren, hogy ha már ennyi fejlett eszköze van, miért nem segít. Nem teketóriázott, válaszolt: küldi a mérnököket.
Elon Musk technológiai guru az online fizetés, az űrbisznisz, az autóipar és az akkumulátorgyártás után legújabb ötletével az építőiparnak kíván némi innovációs löketet adni.
A cég ezúttal a NASA új exobolygó-vadász űrszondáját bocsátotta útjára.
A Falcon Heavy kilövése után ezúttal a Falcon-9-es rakétával állítanának pályára három műholdat Elon Muskék.
Valószínű, hogy több tízmillió éven át az űrben marad Elon Musk amerikai üzletember sportautója, mielőtt rázuhan a Földre vagy a Vénuszra - következtettek kanadai és cseh kutatók.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó