"ELŐVÁLASZTÁS" címkével ellátott hírek
A több baloldali párt által támogatott Karácsony Gergely és az LMP által támogatott Puzsér Róbert is hajlandó visszalépni a másik javára, ha veszít a nyárra tervezett főpolgármester-jelölti előválasztáson - derült ki egy a válasz.hu oldal által szervezett beszélgetésen szerdán Budapesten.
A Fidesz-KDNP szerint hatalmas kudarccal ért fel a baloldali főpolgármester-jelölti előválasztás - közölte Borbély Lénárd, Csepel polgármestere (Fidesz-KDNP) az eredményre reagálva vasárnap az MTI-vel.
Deák Dániel politológus, a Figyelő főmunkatársa szerint kudarcba fog fulladni az ellenzéki előválasztás, amelynek célja az lenne, hogy egyetlen ellenzéki főpolgármester-jelölt induljon Tarlós István főpolgármesterrel, a Fidesz-KDNP jelöltjével szemben.
Az összes baloldali ellenzéki pártot és jelöltet egy ernyő alá gyűjtené az MSZP hétfőn elfogadott előválasztási koncepciója. 2017. nyárig akarják lezárni mind a 106 körzetben az előválasztást, ahol bármely szavazópolgár ingyen szavazhatna a baloldal jelöltjeire. Nem kizárt, hogy Orbán kihívóját is ebben a folyamatban választják ki. Nagy kérdés, hogy melyik kispárt hajlandó ebben részt venni.
Az Egyesült Államok déli és középnyugati államaiban óriási viharok és hóesés nehezíti átmenetileg a szuperkeddi választást.
Hillary Clinton volt külügyminiszter óriási fölénnyel nyerte meg a szombaton lebonyolított dél-karolinai demokrata előválasztást.
Rick Santorum megnyerte a republikánusok louisianai előválasztását - jelentette be a saját, nem hivatalos előrejelzését szombat este a CNN hírtelevízió, rögtön a szavazóhelyiségek bezárása után.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft