"ELSÜLLYEDT" címkével ellátott hírek
Elsüllyedt egy tolóhajó a Dunán Százhalombattánál vasárnap délelőtt - tájékoztatta a Pest Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője az MTI-t.
Megtalálták azt az argentin tengeralattjárót, amely 2017. november 15-én süllyedt el, 44 fős személyzettel a fedélzetén – tudatta az argentin haditengerészet szombaton.
Elsüllyedt szerdán egy török teherhajó a Fekete-tenger török felségvizein, az Isztambul tartományban található Sile településtől 7 tengeri mérföldre. Az első értesülések szerint a 10 tagú legénységből 4-en meghaltak - adta hírül az NTV török hírtelevízió.
Három, az úton felhalmozódott esővízben elsüllyedt autót szabadítottak ki a tűzoltók csütörtök reggel a főváros X. kerületében, a Maglódi úton - tájékoztatta a Fővárosi Katasztrófavédelmi Igazgatóság (FKI) szóvivője az MTI-t.
Az olasz haditengerészet szerdán kiemelt a Földközi-tengerből egy Szicília partjainál tavaly elsüllyedt bárkát, amelynek fedélzetén mintegy hétszáz bevándorló lehetett, az eset volt a migránsválság eddigi legsúlyosabb tragédiája.
Az elsüllyedt hajó fedélzetén több száz migráns tartózkodhatott.
Elsüllyedt péntekre virradó éjjel két migránsokat szállító hajó az Égei-tengeren, 21-en vesztették életüket a görög hatóságok közlése szerint.
Érintetlen, rakománnyal teli ókori római hajó maradványaira bukkant Szardínia szigetének északi partjainál az olasz rendőrség.
Ezért megkezdték a hajó "talpra állítását". Ezt gyorshírben jelentette jelentette a kínai állami média helyi idő szerint csütörtökön késő este.
Özönvízszerű esőzés közepette, nagy erejű szélviharban felborult és több mint 450 utassal a fedélzetén elsüllyedt a kínai Jangce folyón hétfő este egy utasszállító hajó - jelentette a kínai média.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
3 900 Ft
Eladó
6 210 Ft