"ELTŰNTEK" címkével ellátott hírek
Heves esőzések miatt kialakult földcsuszamlásban húszan eltűntek, egy ember meghalt pénteken Kína délnyugati részén.
Elsüllyedt egy indonéziai hajó Malajzia nyugati partvidékénél, a balesetben 61 ember eltűnt - közölte szerdán a malajziai hajózási hivatal.
Robbanás következett be hajnalban a Donyecktől mintegy hatvan kilométerre fekvő Kirovszk egyik bányájában. Kilenc lent rekedt bányásszal megszakadt a kapcsolat, eltűntnek nyilvánították őket .
Jelenleg is 171 tavaly eltűnt fiatal- és gyermekkorút keres a rendőrség, 2013-ban összesen több mint 12 ezer fiatalt kerestek ilyen okok miatt - közölte az Országos Rendőr-főkapitányság szóvivője az eltűnt gyermekek közelgő világnapja alkalmából tartott keddi sajtótájékoztatón, Budapesten.
Mintegy 100 halott és csaknem 70 eltűnt a Mexikót napok óta sújtó ítéletidő csütörtök esti mérlege, a hatóságok attól tartanak, hogy az áldozatok száma tovább nő. A hatóságok szerint Mexikóban 1958 óta nem volt példa ehhez hasonló kettős pusztításra.
Több mint hatszáz embert keresnek, a halálos áldozatok száma pedig nyolcra emelkedett az árvíz sújtotta Colorado amerikai államban.
Az elmúlt évtizedek legpusztítóbb áradásainak áldozataira emlékeztek szombaton az északkelet-kínai Fusun városban, ahol az elmúlt hetek természeti katasztrófáiban 76-an meghaltak és 88-an eltűntek - jelentette a kínai média.
Hét ember életét vesztette, tizenegyen megsérültek, négy ember pedig eltűnt a heves trópusi viharok okozta, két napja tartó özönvízszerű felhőszakadások következtében a Fülöp-szigeteken. A természeti csapás szinte teljesen megbénította az életet a 12 millió lakosú Manilában, a Fülöp-szigeteki fővárosban és sok helyen Luzon szigetén.
Legkevesebb 35-en haltak meg és még mindig több mint 200 embert keresnek azt követően, hogy teherhajóval ütközött és elsüllyedt egy komp pénteken éjszaka a Fülöp-szigetek középső részén fekvő Cebu-sziget közelében.
Az Utor nevű tájfun óránként 175 kilométeres sebességgel söpört végig a Fülöp-szigeteken. 23 halász eltűnt. A viharos erejű szelet heves esőzések kísérik.
Hírek
további friss hírek »
Apróhirdetés
Eladó
6 210 Ft
Eladó
3 900 Ft